Speltips 15 Aug 2018 | Fotboll - Zeljeznicar v FK Sarajevo

 Speltips och rekar

Speltips 15/8 Zeljeznicar Sarajevo vs FK Sarajevo 

Speltips 15/8 Zeljeznicar Sarajevo vs FK Sarajevo 

Dagens speltips är den eviga derbyn i Saraejvo, där Zeljeznicar Saraejvo tar emot FL Sarajevo. Dessa två storlag möter varandra i den femte omgången av Bosniska Premijer liga och hemmalager är ett stort favorit här.

Spetips:

Dessa två klubbar möter varandra tiding in på säsingen och Zeljeznicar Sarajavo är en klar favoriten i dagens match. De har vinnut 3 av de 5 senaste matcher mot FK Sarajevo (2-1,2-1,1-0) och 2 oavgjorda (1-1 och 0-0). Senast FK Sarajevo vann en derbi var för 4 år sen (2-1). Zeljeznicar Sarajevo leder tabellen för tillfället; FK Sarajevo är på en tredje plats. Jag tror att hemmlaget kommer vina dagens match ganska enkelt, och 888sport erbjuder oss hela 2.18 i odds att det ska hända.

Zeljeznicar Sarajevo:

Zeljeznicar Sarajevo vann öpningsmatchen i ligan, men i den andra matchen förlorade de mot NK Celik (1-0). Tränaren Slobodan Krcmarevic avgick på grund av det, och ersattes av Milomir Odovic som är en stor favorit hos både fansen och spelarna. Han fick in ett helt annan atmosfär på Grbavica och vann både den tredje och fjärde omgången. En ganska imponerande vint kom mot HSK Zrinjski som är de nuvarande mästarna med 2-0. Odovic har ändras sättet spelarna spelar på och det ser riktigt bra ut för tillfället. Det finns inga skador eller avstängningar i laget.

Odovic changed the team’s style of play and it looks very good at the moment. He will have all players at his disposal.

FK Sarajevo:

FK Sarajevo är för tillfället helt tvärtemot deras rivaler. Stämningen är dålig efter den förnedrande förlusten mot Atalanta Bergamo med hela 8-0 på hemmaplan. Matchen därefter vann de med gansma mycket tur inblandat mot Sloboda med 1-0; de fick kämpa otroligt hårt för det trots att de hade en spelare mer på plan i över 30 minuter. I den senaste matchen så spelade de hemma och matchen slutade 1-1 mot ett riktigt svagt GOSK Gabela; fansen blev vansinniga och kräde att tränaren Husref Musemic avgår, vilket han vägrade. Laget ar även stora problem bland spelarna. Bojan Pavlovic pekade mellanfingred till fansen i matchen mot Atalanta Bergamo och får inte spela några fler matcher; den oerfaran 20:åriga målvakten Vladan Kovacevic kommer ta hans plats idag. Backen Dusan Hodzic kritiserade tränaren i media och därför är han också avstängd i dagens match. Aleksandar Sofranac har privata problem och hans spelinsats idag kommer vara ytterst tveksam. Musemic ändrar i bacnkinjen varje match vilket gör att den är riktigt svagt, speciellt mot starka lag. Och om det inte var nog med det, kantspelaren Aladin Sisic är skadad och kommer missa dagens match.

 

Zeljeznicar Sarajevo senaste 5 matcher:

Zeljeznicar Sarajevo senaste 5 matcher:

FK Sarajevo senaste 5 matcher:

FK Sarajevo senaste 5 matcher:

Zeljeznicar Sarajevo vs FK Sarajevo senaste 5 matcher:

Zeljeznicar Sarajevo vs FK Sarajevo senaste 5 matcher:

För och nackdelar:

✓ Zeljeznicar Sarajevo spelar riktigt bra och har två vinster i rad efter Milomir odovic tog över laget

✓ Zeljeznicar Sarajevo’s alla bästa spelare är tillgängliga; FK Sarajevo’s har många som är borta eller skadade

 FK Sarajevo spelar riktgit dåligt för tillfället

Stämningen inom FK Sarajevo lag är hemskt, två spelare är avstängda på grundav att de missköt sig och en på grund av personliga prorblem.

✓ Zeljeznicar Sarajevo har 3 vinster på de 5 senaste möten med FK Sarajevo

✘ Det är fortfarande ne derbi så allt kan hända

 

Tips: Zeljeznicar Sarajevo

Odds: 2.18 @ 888sport

Tid: 20:15

Units 2/5