Speltips 14 Sep | Fotboll, Ligue A - PSG vs St Etienne

 Speltips och rekar

Speltips  14/9 PSG v St Etienne

Speltips  14/9 PSG v St Etienne

Igår gick det exakt som förväntat, så vi även dagens speltips kommer från Frankrike. PSG tar emot St Etienne hemma och det kommer bli en bra match. Alla spelare I PSG gjorde ett grymt jobb I Nationals League och jag är ganska säker på att de vill visa upp sig i dagens match också!

Speltips:

PSG har med sina 4 vinster fått ett lysande start i Ligue 1. Det är absolut inget som sager att de kommer få svårigheter att vinna dagens match heller. På Parc des Princes är de oslagbara och oavsett vilket lag som kommer dit så får de det svårt. Jag har hittat ett spelvärt odds på över 3 mål (Asian, pengar tilbaka vid exakt 3 mål) till 1.74 I odds hos 888sport. Av de senaste 5 matcher så har det varit över 3 mål I fyra av dem, och I den 5:te var det exakt 3 mål. Så jag är ganska säker att vår bett kommer sitta idag.

PSG:

Handen på hjärtat. PSG har inget lag som är ens i närheten av deras kvalitet. De dominerar alla matcher de spelar och de har några av värlens bästa spelare på alla positioner. Alla spel denna säsong så hade dagens tips suttit, endast i en hade vi fått pengarna tillbaka. Till och med cup finalen mot Monaco vann de med 4-0. Kylan Mbappe kommer inte vara med i dagens match pga ett rött kort i förra matchen, men han är ersatt av Angel Di Maria så det är inga större problem.

St Etienne:

Trots att de endast har 6 poäng på 4 spelade matcher, så har de inte förlorat några matcher denna säsong. De har ett bra lag, och jag skulle inte bli förvånad om de gör et teller två mål ikväll.

För och nackdelar:

✓ PSG har spelat över 3 mål I alla matcher denna säsong, endas en slutade på exakt 3 mål.

✓ PSG har gjot alal mål själva.

St Etienne har ett bra lag och det finns stor chans att de gör ett eller två mål

✘ St Etienne kan komma att parkera bussen för att undvika en stor förlust

 

Tips: Över 3 mål

Odds: 1.74 @888Sport

Tid: 19:00

Units: 2/5

Sugen på fler speltips och rekar?