Speltips 14/8 Liverpool vs Chelsea |

 Speltips och rekar

Speltips 14/8 Liverpool vs Chelsea

Idag har vi en spännande dag framför oss. Åtets första titel för två av de bästa lag från England står på spel och det är i finalen av supercupen, en cup där vinnaren av Champions League tar emot vinnaren av Europa League. Men det är så mycket mer. Det är två stora rivaler från England som möts idag, och båda två är riktigt sugna att visa upp sig. Matchen spelar i Turkiet, där Liverpool  har mycket historia, och många heta känslor kommer upp när fans pratar om den berömda Vodafone Park i Istanbul. På grund av de valde jag denna match till dagens speltips, men frågan är, vad för spännande hittar vi idag?

Speltips

Idag är det ganska enkelt vad dagens speltips är. Liverpool vinst ger hela 1.72 i odds hos Unibet, vilket är alldeles för högt tycker jag. De spelar bra för tillfället, och är mycket bättre än Chelsea. De kommer även ha mycket större publikstöd. Vi kommer investera 3 units i dagens speltips.

Liverpool

Liverpool är riktigt heta för tillfället. Även om jag inte håller på dem, så är det fint att titta på när de spelar, och Jurgen Klopp är en person som man bara måste älska. Till stor förvåning av alla fast, och resten av fotbollsvärlden, så gjorde Liverpool inga större värvningar när det kommer till denna säsong. De hade pengarna till det, men det blev helt enkelt aldrig av. Och på deras skadelista hittar vi Alisson, Nathaniel Clyne och Dejan Lovren. Inga större bekymmer med andra ord då de inte är ordinarie spelare.

Chelsea

Här hittar vi dystra nyheter. Laget har blivit av med sin stora stjärna, Eden Hazard som gick till Real Madrid. De kunde inte hitta ersättare för honom, då de olyckligtvis fick transferban. Och inte nog med det, i den första matchen så förlorade de med hela 4-0 mot Manchester United. Frank Lampard som tog över Chelsea har mycket att jobba på, dock så tror jag inte att han kommer lyckas göra några större ändringar på den närmaste tiden.

Speltips: Liverpool att vinna

Odds: 1.75 hos Unibet

Avspark: 20:30

Units: 3/5