Speltips 14/5 West Bromwich vs Aston Villa |

 Speltips och rekar

Speltips 14/5 West Bromwich vs Aston Villa

Idag börjar play-offs till Premier League. I en hel säsong har dessa två lag kämpat i  Championship och nu avgörs det! Aston Villa har med sig 2-1 från det första mötet, men det är långt ifrån avgjort. De leder, men West Brom har gjort mål på bortaplan, vilket gör att dagens match kommer bli oerhört spännande.

Speltips

Idag kommer vi spela ännu en maxbet, och det blir X2. Det innebär att Aston Villa vinner eller spelar oavgjort, och med andra ord att de går vidare. Aston villa har vunnit 11 av sina senaste 13 matcher och för tillfället har de ett bättre lag än WBA. WBA har många skador, och deras bästa anfallare, Gayle, är avstängd i dagens match. Unibet ger oss 1.60 i odds på x2, och vi ryggar det med 5 units. Maxbet med andra ord!

West Bromwich

WBA har haft en imponerande bra säsong i Championship. Förra säsongen kunde vi hitta dem i Premier League men de blev nedflyttade, och sen dess har de haft en önskan att komma tillbaka. West Bromwich har ganska många skador också, så de kommer få det tufft idag. De kommer spela offensivt då de måste vinna för att ha chans att gå vidare, och Aston Villa kommer utnyttja deras offensiva spel med sina livsfarliga kontringar.

Aston Villa

Aston Villa spelar sin andra raka play-off för spel i Premier League. Förra året lyckades de ta sig hela vägen till final, men där föll de mot Fullham i en riktigt offensiv match! De vill tillbaka till Premier League och fansen kräver det av laget. De har en spännande lag nu, och jag tror att de har större chanser än förra året. Villa Park var värd för den första matchen, och WBA gjorde det första målet. Men med 20 minuter kvar så vaknade Aston Villa och med hjälp av publiken gjorde de två mål och säkrade en vinst. Det är långt ifrån klart de måste spela offensivt idag för att inte ta några risker. De har gjort mål i 14 raka matcher, och om vi kollar på vinster så har de 11 på de 3 senaste matcher, vilket är riktigt bra.

Speltips: X2

Odds: 1.60 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 5/5