Speltips 14/1: Roma – Virtus Entella |

 Speltips och rekar

Speltips 14/1: Roma – Virtus Entella

Speltips 14/1: Roma – Virtus Entella

Idag finns det inte många matcher att välja bland. Men jag har letat ganska länge och hittade till slut fint värde i Coppa Italia, matchen där Roma tar emot Cirtus Entella.

Speltips:

Roma har inte haft den bästa säsongen. Om vi kikar på vilka spelare de har, och viket kvalitet i truppen så är de nog ganska missnöjda med sitt resultat hittills. Kampen om  ligatitel är rätt så körd för dem, men de kan fortfarande slåss om CL och EL platserna, ifall de skärper till sig. Idag möter de Citrus Entella, ett  lag de bara slå slå med stora marginaler. Roma har många spelare som gärna vill visa att de förtjänar en startplats i Serie A, och det finns inget bättre plats att visa det än i ett Coppa Italia match! Dagens speltips är att Roma gör över 2.5 mål, och Unibet ger oss hela 1.85 i odds. Vi kommer investera 3 units i dagens speltips.

Roma:

Det verkar som om Roma fick en fribiljett i 1/8 – dels finalen av Coppa Italia. De behöver endast slå laget från Serie C, Citrus Entella för att gå vidare. Vilket de bör göra utan några större svårigheter. De har många bra offensiva spelare som kommer visa vad de går för ikväll om de får chansen. Partik Schick, Justin Kluivert, Edin Dzeko, Cengiz Under och Diego Perotti kommer ha lekstuga med deras försvar ikväll. Citrus Entella’s försvar är inte vana vid det tempot som spelas I Serie A och det kommer bli en rolig match att se ikväll!

Citrus Entella:

Citrus Entella hittar vi i  Serie C. De är inget dåligt lag, och de är i toppen av tabellen, men mindre matcher spelade än alla andra. Så jag är ganska övertygad om att de kommer leda Serie C när det jämnar ut sig. De vann över Geona för att komma till 1/8 –dels finalen i en spännande match som slutade 2-2. Efter övertid så var resultaten 3-3, och till slut kvalificerade sig Cutrus Entella genom straffar.

Speltips: Roma över 2.5 mål

Odds: 1.85 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 3/5