Speltips 14/1: Manchester City-Wolverhampton |

 Speltips och rekar

Speltips 14/1: Manchester City-Wolverhampton

Speltips 14/1: Manchester City-Wolverhampton

Manchester City tar emot Wolverhampton hemma på Etihad Stadium i Premier League ikväll. City är pressat att vinna mot Wolves om de ska hänga på Liverpool i toppen. Jag har hittat ett riktigt fint speltips och 5/5 units investeras!

Manchester City

City ligger tvåa i Premier League, sju poäng bakom serieledande Liverpool. City hade en rejäl formsvacka i mitten av december och och förlorade tre matcher. City förlorade bland annat mot Crystal Palace på hemmaplan och mot Leicester på bortaplan. Därefter har City hittat formen igen och tog senast en riktigt viktig seger hemma mot Liverpool. På hemmaplan är City nästan oslagbara och laget har vunnit samtliga hemmamatcher i Premier League förutom förlustmatchen mot Crystal Palace för en månad sen. City har ett otroligt målsnitt på hemmaplan och snittar nästan 3.5 gjorda mål per hemmamatch i Premier League. City har under den senaste veckan spelat två cupmatcher, en i FA Cupen och en i Ligacupen. City vann båda matcherna med 7-0 och 9-0 mot Rotherham respektive Burton. City måste verkligen vinna mot Wolverhampton för att inte tappa greppet om Liverpool i tabelltoppen. Liverpool leder Premier League på 57 inspelade poäng, City har 50 inspelade poäng med en match mindre spelad och kan därmed krympa avståndet till fyra poäng vid seger mot Wolves ikväll.

Wolverhampton

Wolves är nykomlingar i Premier League den här säsongen och har stått för en stabil säsong. Wolves ligger på 11:e plats och har 29 inspelade poäng. Wolverhampton besegrade Liverpool på hemmaplan i FA Cupen förra veckan och har stått för många starka prestationer den här säsongen. Wolves har bland annat besegrat Tottenham på bortaplan, Chelsea på hemmaplan, och spelat oavgjort mot City på hemmaplan, mot United på bortaplan och Arsenal på bortaplan. Wolves har varit ganska ojämna den här säsongen och har bland annat förlorat borta mot Cardiff och hemma mot Huddersfield. Wolves har dock en mycket hög högstanivå och kan störa alla lag i Premier League om de spelar på en hög nivå.

Speltips

City har gjort flest mål av alla i Premier League den här säsongen och snittar nästan tre gjorda mål per match. På hemmaplan snittar man strax över tre mål per match och City är det bästa laget offensivt i Premier League. City har gjort mål i båda halvlekarna i samtliga av sina hemmamatcher den här säsongen.

Speltips: City gör mål i båda halvlekarna

Odds: 1.66 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 5/5