Speltips 13 Sep | Fotboll - Le Mans vs Tours

 Speltips och rekar

Speltips 13/9 Le Mans vs Tours 

Speltips 13/9 Le Mans vs Tours 

Idag förflyttar vi oss till Frankrike. Landet med god mat, mycket kärlek och riktigt bra fotboll! Idag har jag hittat en intressant match. Le Mans, som spelade riktigt dåligt i Ligue 2 förra säsongen blev nedflyttade till national league. De tar emot Tours, som hade en jättebra säsong i  Championnat National 2 och blev uppflyttade.

Our prediction for this game:

Den franska ligan är intressant. Det finns ingen annan lika i Europa där så många matcher slutar oavgjorda. I dagens match hade jag flera alternativ, men till slut bestämde jag mig att satsa mina pengar på under 2.5 mål i matchen. 888sport erbjuder generösa 1.73 i odds för det.

Le Mans:

Le Mans har haft en bra start i den nya säsongen. Inga förluster så här långt, tre vinster och tre oavgjorda. Det är en bra start för de och jag tror att de kommer spela riktigt försiktigt i dagens match. Tre av deras senaste fem matcher har slutat i över 2.5 mål, men de har inte spelat mål ett lag i samma kvalitet som Tours än.

Tours:

Tours lyckades endast få 23 poäng och slutade sist i Ligue 2. De hade 10 poäng till laget ovanför dem, så den säsongen var ett riktigt fiasko. Rene Lobello tog över laget och deras mål är att komma tillbaka til Ligue 2 igen. I de senaste 5 matcher så har de endast gjort 2 mål! Alla 5 matcher slutade under 1.5 mål.

För och nackdelar:

✓ 8 av 10 Tours bortamatcher slutade under 2.5 mål

✓ De flest matcher mellan dessa två lag har slutat i oavgjort

✘ Båda lag har mycket press på sig att vinna idag

 

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.73 @888Sport

Tid: 19:00

Units: 2/5

Sugen på fler speltips och rekar?