Speltips 13 Aug 2018 | Fotboll - Septemvri Sofia v Botev Vratsa

 Speltips och rekar

Speltips 13/8 Septemvri Sofia vs Botev Vratsa

Speltips 13/8 Septemvri Sofia vs Botev Vratsa

Det är den fjärde omgången i den Bulgariska mästerskapet där Septemvri Sofia tar emot Botev Vratsa. Båda lag kommer kämpa för att inte åka ut ligan i slutet av omgången, men Botev Vratsa är det mycket sämre laget och det här är en match de kommer ha svårt att vinna.

Speltips:

Semptemvri Sofia lyckades hålla sig kvar i den första divisionen förra året. Botev Vratsa kämpade till sig en plats från den andra divisionen. Botev Vratsa började säsongen med att förlora de tre första matcher, Septemvri Sofia lyckades få med sig 4 poäng på de 3 senaste matcher. Septemvri Sofia spelar hemma idag och de är stora favoriter att vinna dagens match i mina ögon. 888sport ger oss hela 1.77 i odds för en hemmavinst, så det är mitt tips idag!

Septemvri Sofia:

Septemvri Sofia lyckades hålla sig kvar i den första divisionen förra året och de kommer göra allt i sin kraft för att vara kvar där även när denna säsong är slut. De har köpt försvararna Alassane Diaby och Alexandru Benga för att förstärka försvaret, vilket var en läcka förra säsongen. De första tre matcher slutade oavgjort mot Vereya (0-0), förlust mot Botev Plovdiv (2-0), och en vinst mot Cherno More (5-1).

Botev Vratsa:

Botev Vratsa vann den Bulgariska andra ligan genom att slå Lokomotiv Sofia med en poäng. De hade ett bra lag, för den andra divisionen, men det räcker inte i den högsta tyvärr. Så därför har de köpt hela 15 nya spelare. Det kommer krävas tid att få de in i laget, så de kommer inte ha bra resultat den första halvan av ligan tror jag. De har förlorat de 3 första matcher: mot Cherno More 2-1, mot Dunav Ruse 3-1, och mot Levski 2-0.

Septemvri Sofia 5 senaste matcher:

Septemvri Sofia 5 senaste matcher:

Botev Vratsa 5 senaste matcher:

Botev Vratsa 5 senaste matcher:

First Division tabell:

First Division tabell:

För och nackdelar:

✓Septembri Sofia är ett ok lag; Botev Vratsa är de sämsta i ligan.

✓Septembri Sofia’s har 1-1-1 denna säsong, medans Botev Vratsa förlorat alla sina 3 matcher.

✓Botev Vratsa har 15 nya spelare, so de behöver tid att anpassas

✘Det kommer vara 30 grader idag, så vi får se om spelarna orkar ge allt ifrån sig. Risk för en långsam match med 0-0 som resultat.

 

Tips: Septemvri Sofia att vinna

Odds: 1.77 @ 888sport

Tid: 19:30

Units: 2/5