Speltips 13/8 Ajax vs PAOK |

 Speltips och rekar

Speltips 13/8 Ajax vs PAOK

Ajax imponerade på oss alla förra säsongen då de va så nära att komma till Champions League finalen. Det som imponerar mest med den är hur de spelar så bra ihop, men relativt unga spelare och de flesta kommer från deras akademi. Det är otroligt hur bra de är på att hitta talanger. Några av världens bästa spelare kommer från just Ajax. Den första matchen slutade 2-2, men Ajax är det mycket bättre laget. Så frågan är vad för rolig speltips vi hittar idag? Jag kan avslöja att vi kommer ha en maxbet!

Speltips

Idag finns det ingen tvekan om vad för spel det blir. Spelbolagen är helt fel ute enligt mig, och jag förstår inte varför det är så höga odds på PAOK. Ajax spelar offensive, så det finns ingen chans i världen att de kommer spela på resultat. Så dagens speltips är Ajax att vinna, och Unibet ger oss hela 1.40 i odds. Det är lite lägre odds än vad jag brukar tipsa om, men det känns så säkert att vi kommer satsa 5 units idag!

Ajax

Ajax hade en riktigt bra säsong förra året då de kom riktigt långt i Champions League. DE slog ut både Juventus och Real Madrid. Tyvärr föll de på mållinjen mot Tottenham, i en match som de hade bra övertag i. Men det blev för mycket press, och de förlorade den matchen i slutminuterna.

PAOK

Ganska otippad så löste PAOK ett kyss hemma mot Ajax. De är ett bra hemmalag, en av de bättre i Europa skulle jag våga påstå, men Ajax är ett mycket bättre lag överlag. Och de spelade riktigt bra, men idag kommer de få det riktigt tufft. I den första matchen så hade Ajax ett mycket större övertag, och om det inte hade varit för hemmaplan så hade Ajax vunnit stort i den matchen.

Speltips: Ajax att vinna

Odds: 1.40 hos Unibet

Avspark: 20:30

Units: 5/5