Speltips 13/5 Inter vs Chievo |

 Speltips och rekar

Speltips 13/5 Inter vs Chievo

Idag tar vi en tur till Italien där Inter tar emot Chievo. Det kommer bli en spännande match där Inter kommer göra allt de kan för att få 3 poäng och kämpa om de åtråvärda Champions League platserna. Just nu är de dem, men de måste kämpa för att behålla platsen då det är tight i toppen, och kampen för dem är hård. Både Milan och Roma är bakom den, med en poäng mindre. Dock har de en match mer spelad, så om Inter tar 3 poäng idag så kommer de ligga bra till!

Speltips:

Idag kommer vi få se en ensidig mach, där Inter kommer köra över Chievo. Inter är mer motiverade och Chievo har gett upp för länge sedans. På de senaste 5 förluster så har de släppt in 3 mål i samtliga matcher. Dagen speltips, som för övrigt är ett maxbet är -2 Asian handicap på Inter. Vi får hela 1.76 i odds hos Unibet.

Inter:

Inter har spelat bra i år. De har lyckats knipa 63 poäng på 35 matcher och just nu kan vi hitta dem på en 4 plats. Champions League är extremt viktigt om de ska kunna köpa de spelare de vill till nästa säsong. Och det är mycket som hänger på dagens match, då med 3 poäng idag kan de till 99% säkra en Champions League biljett. Och det kommer de med stor sannolikhet att göra. De har kryssat i 3 raka matcher, och på de 5 senaste matcher så har de endast en vinst. En sak man bör ha i åtanke är att de har haft tufft motstånd och riktigt tuffa matcher. De har mött lag som Juventus, Roma och Atalanta. I den senaste matchen, som de kryssade mot Udinese så hade de ett stort övertag, och man kan undra hur de inte lyckades vinna den. De hade 73% bollinnehav och över 20 skott på mål, men fick med sig endast ett poäng.

Chievo Verona

Chievo har varit riktigt dåliga i år. Förra säsongen lyckades de hålla sig kvar i Serie A med helt ok spel, men denna har de varit garanterade nedflyttning sedan ganska länge. Så man kan undra hur motiverade dem är idag, när de åker till ett av Italien bästa lag för att försöka vinna. Endast två vinster för säsongen säger nog det mesta om dem i år.

Speltips: Inter Milan -2 Asian handicap

Odds: 2.00 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 5/5