Speltips 12 Sep | Fotboll Superettan - GAIS vs Värnamo

 Speltips och rekar

Speltips 12/9 GAIS vs Värnamo 

Speltips 12/9 GAIS vs Värnamo 

Äntlingen är Superettan tillbaka. Idag har vi en intressant match mellan GAIS och Värnamo. Båda lagen har mycket att spela för, dock är dagens match viktigare för Värnamo då de ligger och kämpar för sin överlevnad. De bara måste ta poäng idag om de vill vara kvar i Superettan. Det är svårt att tippa 1×2 idag, menjag har hittar nåra andra spelförslag som känns mycket bättre idag.

Speltips

Det är jättesvårt att säga hur dagens match kommer sluta. En sak är säker, båda två kommer ha mycket press på sig att vinna. Enligt spelbolag så är GAIS favorit, men jag håller nog inte med. Det känns som en 50-50 match. Jag har hittat en fin bet på at båda lag gör mål till 1.62 odds hos 888sport. Speletn satt i de senaste 4 av 5 matcher

GAIS:

GAIS är i mitten av tabellen och de har ingen chans att avancera. De kommer inte åka ut heller, så de har säkrat ännu en säsong i Superettan. De har ganska stora problem i laget, och fansen har börjat kräva vinster mot bottenlag. Det är exakt det de behöver visa idag, att de kan vinna och spela som ett lag ska göra.

Värnamo:

Värnamo måste få med sig i alla fall en poäng idag. De kämpar för överlevnad och dagens match är viktig! De har gjort mål i de senaste 9 (!) matcher och totalt har de gjort mål på 66% av spelade matcher denan säsong. De släpper in ganska många mål, så dagens tips bör sitta ganska enkelt. Jag kör nästan maxbet på det!

För och nackdelar:

✓ GAIS har mycket press på sig att vinna dagens match

✓ Värnamo har gjort mål i 9 matcher i rad

✘ Motivationen hos GAIS kan vara tveksam

 

Tips: Båda lag att göra mål

Odds: 1.62 @888Sport

Tid: 19:00

Units: 4/5

Sugen på fler speltips och rekar?