Speltips 12 Aug 2018 | Fotboll - PSG v Caen

 Speltips och rekar

Speltips 12/8 PSG vs Caen

Speltips 12/8 PSG vs Caen

Första omgången av Ligue 1 bör vara en enkel för PSG. De tar emot Caen i en match som kommer vara i deras favör, och ge dem en enkel vinst. Så baserat på detta, var dagens speltips i denna match ganska lätt.

Speltips:

Om vi tittar på förra årets resultat mellan della två lag, vilket är 3-1 och 0-0, så kan man fråg sig varför dagens speltips att PSG ska vinna och hålla nollan? För det första, så är förra årets resultat missvisande. I 3-1 matchen så ledde PSG övertygande och i den 90:de minuten fick Caen en ganska onödig straff som de gjorde mål på. Den andra matchen som slutade 0-0 spelades i den sista omgången där PSG spelade med alla sina yngre spelare och stjärnorna vilade. De hade inget att spela för i den matchen. På grund av detta är dagens speltips att PSG vinner och håller nollan! 1.75 får man på Ladbrokes, vilket är riktigt bra!

PSG:

PSG vann över Monaco med 4-0 i super cupen, vilket var för övrigt ett av mina tips. Med det så visade de alla klubbar i Ligue 1 att dem är ett lag att räkan med. De är överlägset det bästa laget i Frankrike och frågar är bara när de oficiellt kommer börja fira årets seger i ligan. De lyckades till och med uppgradera laget med målvakten Gianluigi Buffon vilket eliminerar att de får mål på misstag. Han är riktigt bra i mål! Neymar Kylian Mbappe och Cavani hittar alltid möjligheter att göra mål på, så dagen seger är säker, frågan är bara med hur mycket?

Caen:

Caen lyckades hålla sig kvar i Ligue 1 med hjälp av de sista matchen där de spelade 0-0 mot PSG. De har ett ganska svagt lag, och i år så sålde de sin bästa anfallare, Ivan Santini till Anderlecht. Hans ersättare, Enzo Crivelli och Yacine Bammou kommer inte ens i närheten av hans kvalitet och kommer ha det svårt at göra mål i år.Förra säsongen så gjorde de 27 mål på 38 matcher, vilket var det lägsta av alla lag i Ligue 1.

PSG 5 senaste matcher:

PSG 5 senaste matcher:

Caen 5 senaste matcher:

Caen 5 senaste matcher:

PSG v Caen 5 senaste matcher:

PSG v Caen 5 senaste matcher:

För och nackdelar:

✓PSG är det bästa laget i Ligue 1.

✓Caen är en av de svagaste lag i Ligue 1.

✓Caen gjorde endast 27 mål förra säsongen, vilket var det lägsta av alla lag i Ligue 1.

✓PSG Vann över Monaco med 4-0 i Super Cup.

✘Förra säsongen vann PSG med 3-1 hemma och fick med sig 0-0 på bortaplan.

 

Tips: PSG att vinna och håla nollan

Odds: 1.75 @ Ladbrokes

Tid: 21:00

Units: 4/5