Speltips 12 Aug 2018 | Fotboll - Liverpool v West Ham

 Speltips och rekar

Speltips 12/8 Liverpool v West Ham Betting

Speltips 12/8 Liverpool v West Ham

Premier League är tillbaka och en av de större spel i första omgången är Liverpool v West Ham. Hemmalaget är, inte oväntat nog storfavoriter här. West Ham kommer int ha det lätt på Anfield, och jg tror att Liverpool kommer vinna dagens match utan några större bekymmer.

Speltips:

Förra säsongen spelade Liverpool riktigt bra, och i år har de gjort några riktigt bra köp. Så det kommer utmana om ligatiteln, det är en sak som är säker. West Ham åt andra sidan kommer vara ett lag som slutar i mitten av tabellen i år. När de mötte förra året så slutade båda möten med 4-1 för Liverpool. Jag tror att Liverpool kommer gå ut hårt i år för att visa att de är ett lag att räkna med, både för de andra men även för sina fast. Därför ser jag stort spelvärde i att Liverpool vinner med 2 mål eller mer, där Ladbrokes erbjuder 1.61 i odds för det.

Liverpool:

Liverpool är ett mycket bättre lag än förgående säsong. De har behållit alla sina nyckelspelare och även köpt Allison, Naby Keita, Fabinho och Xherdan Shaqiri. I träningsmacher som spelades innan säsongen så spelade de imponerande, ett spel med mycket action och snabba kontringar. Nu ha de även en målvakt som håller världsklass, så det kommer inte vara lätt att göra mål på de i år. De är en av favoriterna att vinna Premier Leauge i år, och det vill de även visa i den första matchen för de andra lagen och främst av allt; sina fans.

West Ham:

West Ham har inte varit särskilt aktiva under sommaren. De sålde Cheikou Kouyate, men han ersättes av Jack Wilshere och Carlos Sanchez. De köpte även Andriy Yarmolenko och Felipe Anderson. Även målvakten Lukasz Fabianski har tillkommit. Med all denna förstärkning så bör de hamna i mitten av tabellen i år, men mot top 5 lagen kommer de ha stora problem, som de hade förra året.

 

Liverpool 5 senaste matcher:

Liverpool 5 senaste matcher:

West Ham 5 senaste matcher:

West Ham 5 senaste matcher:

Liverpool v West Ham 5 senaste matcher:

Liverpool v West Ham 5 senaste matcher:

För och nackdelar:

✓Liverpool är ett mycket starkare lag

✓Liverpool vill vinna den första matchen hemma

✓Förre året vann Liverpool båda möten med  4-1.

✘De nya spelare i Liverpool kan behöva lite tid att att välja sig

 

Tips: Liverpool -1.5

Odds: 1.61 @ Ladbrokes

Tid: 14:30

Units: 3/5