Speltips 12 Aug 2018 | Fotboll - Holstein Kiel v Heidenheim

 Speltips och rekar

Speltips 12/8 Holstein Kiel vs Heidenheim

Speltips 12/8 Holstein Kiel vs Heidenheim

Nu har vi kommit fram till den andra omgången i 2 bundesligan. Jag har fastnat för matchen mellan Holstein Kiel och Heidenheim. De båda lag är kända för deras offensiva spelstil och det visade de förra säsongen då de gjorde hela 11 mål i deras innebördsmöten. Jag tror att vi även i dagens match kommer se många mål!

Speltips:

Trots att Holstein Kiel är favoriten i dagens match då de vann första match denna säsong, medans Heidenbeim fick endast oavgjort med sig, så tror jag det är säkrare att spela på över 2.5 mål i matchen, än hemmavinst. Förra säsongen var det två spännande innebördsmöten, där Holstein Kiel vann båda två med 5-3 och 2-1. Holstein Kiel är ett ännu bättre lag i år, så jag kommer inte bli förvånad över liknande resultat.

Holstein Kiel:

Holstein Kiel lyckades nästan spela i Bundesligan förra säsongen, de va endast 4 poäng ifrån andra platsen, där Numberg slutade istället. I play-of så spelade de mot Wolfsburg, där de förlorade med 4-2 sammanlagt i båda matcherna. I år är de favoriter för att flyttas upp till Bundesligan och sin första match vann de mot HSV med 3-0.

 Heidenheim:

Heidenheim lyckades hålla sig kvar i 2 Bundesligan; dock så med endast 2 poängs marginal. De vill inte vara med om samma sak i år, så de har köpt ganska många nya och unga spelare. De som tål att nämnas här är Niklas Dorsch från Bayern Munchen och Patrick Mainka från Borussia Dortmund. De spelade den första matcher denna säsong mot Arminia Bielefeld som slutade i oavgjort men de borde vunnit den matchen då de dominerade spelet och hade några riktgit fina chanser att göra mål som tyvärr inte gick vägen.

Holstein Kiel 5 senaste matcher:

Holstein Kiel 5 senaste matcher:

Heidenheim 5 senaste matcher:

Heidenheim 5 senaste matcher:

Holstein Kiel v Heidenheim 5 senaste matcher

För och nackdelar:

✓Holstein Kiel är den främsta favoriten att vinna ligan med sin offensiva spelstil.

✓Förra året blev det totalt 11 mål i deras innebördersmöte; Holstein Kiel vann båda med 5-3 och 2-1.

✘Heidenheim kan parkera buden för att undvika att förlora stort

 

Tips: Över 2.5 goals

Odds: 1.75 @ Ladbrokes

Tid: 15:30

Units: 3/5