Speltips 12/8 Göteborg vs Falkenberg |

 Speltips och rekar

Speltips 12/8 Göteborg vs Falkenberg

IFK Göteborg verkar ha hittat till sin gamla fort återigen. De spelar riktigt bra och laget verkar trivas bra ihop med med varandra. Idag kommer Falkenberg på besök, ett bra hemmalag men på bortaplan har de inte vunnit på de senaste 11 matcher. Frågan är hur det kommer gå idag, det är trots allt en liten derby, och båda lag är i stort behov av en vinst. Oavgjord kommer nog båda två vara missnöjda med idag.

Speltips

Idag kommer vi gå efter statistiken het och hållet. IFK Göteborg är en lag som är spännande nu, de är på uppgång, och spelbolagen har ofta varit fel ute när de satt odds på dem. Det tror jag att de gjort idag också, då en vinst av IFK Göteborg ger hemma 1.70 i odds. Vi kommer välja det som dagens speltips och vi investerar 2 units i dagens speltips.

Göteborg

Göteborgs stolthet är tillbaka för att kämpa om Allsvenskan. Eller i alla fall säkra Europa platserna. Vilket ser ganska ljust nu. De har haft lite problem med skador men alla spelare är tillbaka i laget nu, och de har förstärkt laget med Alexander Jallow, Tobias Sana, Hosam Aiseh, och den unga talangen Rasmus Wikström kommer göra debut idag. Det är bekräftat från Poya Asbaghi. Så det kommer bli oerhört spännande att se honom spela idag, och hur taktiken kommer vara.

Falkenberg

Falkenberg är ett lag som går upp och ner. De har dock lyckats återhämtat sig från alla skador och de har klättrar upp till den övre halvan av tabellen. Dagens match kommer vara mycket mentalt då Falkenberg aldrig vunnit mot Göteborg på bortaplan. Och i år de Göteborg starka hemma, de har endast en förlust. Falkenberg åt andra sidan, de har inte vunnit någon av sina 11 senaste bortamatcher, och då har de spelat mot mycket sämre motstånd än vad IFK Göteborg är.

Speltips: IFK Göteborg att vinna

Odds: 1.70 hos Unibet

Avspark: 19:00

Units: 2/5