Speltips 12/5 Roma vs Juventus |

 Speltips och rekar

Speltips 12/5 Roma vs Juventus

Det är endast 3 omgångar kvar i Serie A. Juventus har redan vunnit ligan men en vinst mot Roma betyder ändå mycket för dem. Roma åt andra sidan har fortfarande en chans att få CL plats, men de måste få med sig 3 poäng idag. Får at ta tillbaka 6:te platsen. Jag tror att vi kommer få se en bra match idag med mycket action och offensivt spel.

Speltips:

Historisk så brukar dessa möten vara målsnåla. Båda lag brukar vara i toppen och dessa möten spelas försiktigt då ingen vill riskera för mycket. De senaste 3 matcher har slutat två slutat 1-0 (Juventus vann båda hemma) och mötet då Roma spelade hemma slutade 0-0. Idag tror jag inte att vi kommer få se många mål heller. Att vi får 2.00 i odds på under 2.5 mål ser jag som guldläget och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Roma:

Claudio Ranieri tog över Roma och har på två månader styrt upp laget riktigt bra. Innan han tog över så gick det riktig dåligt för Roma, och de la all sitt hopp på den nya tränaren. Han satsade mycket på det defensiva och an kan säga att han gjorde ett bra jobb. De förlorade de första två matcher men därefter började det gå mycket bättre. Om vi kikar på de sex senaste matcher så har de endast släppt in 2 mål, och inte förlorat något av dem. Trots det så var den senaste matchen 1-1 mot Geona ett besvikelse, och idag behöver de 3 poäng för att ta tillbaka den 6:te platsen.

Juventus:

Juventus har, som väntat redan vunnit ligan. De vilade ganska många spelare i de senaste matcher då de fokuserade på Champions League men där åkte dem mot Ajax. De har även skador i laget, och vi kommer förmedlingen inte se Sami Khedira, Paolo Dyabala, Mario Mandzukic, Mehdi Benatia och Alex Sandro i dagens match. De kommer spela offensiva med andra ord.

 

Speltips: Under 2.5 mål

Odds: 2.00 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 4/5