Speltips 11/8 Häcken vs Malmö |

 Speltips och rekar

Speltips 11/8 Häcken vs Malmö

En kanske otippad speltips när jag väljer Allsvenskan på en söndag, speciellt då alla ligor har börjat. Men jag har hittat högst värde i denna match, och dt är dagens starkaste spel enligt mig. Malmö bör vara favoriten i dagens match, men de har ganska tuffa matcher i Europa Ligan. En spelades i Torsdags, och den andra spelas nästa vecka. Jag tror mig ha hittat riktigt fint värde, och vi kommer köra en maxbet. Låt mig förklara:

Speltips

Malmö FF har endast haft 2 dagars vila från den tuffa matchen mot Zrinjski, där spelarna gav allt på plan och sprang mycket. Häcken åt andra sidan har full fokus på Allsvenskan och denna match är oerhört viktig för dem. Så vi testar vinst på Häcken, pengar tillbaka vid oavgjord. 1.95 i odds får vi från Unibet, och investerar 3 units i dagens speltips.

Häcken

Den senaste matchen häcken spelade vann de med 4-1. Fin vinst, och jag råkade kolla på den matchen. De spelade riktigt fint och Sirius hade ingen chans. Visst, Sirius gjorde många misstag, speciellt på mittfältet, men jag vågar ändå påstå att de var påtvingade av Häcken. Häcken har åkt ut ur Europa kval, mot ett mycket bättre AZ Aalkmar. De förlorade 3-0 på hemmaplan, så nu kan de fokusera för fullt på Allsvenskan. De har ett lag och kvalitet som bör ta dem i top 3 denna säsong, i alla fall på papper.

Malmö

Malmö FF har det kämpigt just nu. De har det bra ekonomiskt ställt då de kommit långt i de flesta turneringar de spelat, men för tillfället vill spelet inte flyta på. De har inte vunnit någon match på strax över en månad dock. Och nu ställs de upp mot ett starkt Häcken, endast 2 dagar vila från Matchen mot Zrinjski, där de vann 3-0. Och returmötet är nästa vecka, så de har ett riktigt tuff spelarschema just nu. Jag tror personligen att de kommer prioritera Europa spel, då de har ett jättebra tillfälle att ta sig vidare till gruppspel just nu.

Speltips: Häcken att vinna, pengar tillbaka vid oavgjord

Odds: 1.95 hos Unibet

Avspark: 16:00

Units: 3/5