Speltips 12 Aug 2018 | Fotboll - Ajax v Heracles Almelo

 Speltips och rekar

Speltips 11/8 Ajax v Heracles Almelo

Speltips 11/8 Ajax v Heracles Almelo

I den första omgången av Eredivisie möts Ajax och Heracles Almelo. Ajax är storfavorit i denna match och de bör vinna utan några större bekymmer. Spelbolagen håller med mig, och därför är oddset på hemmavinst extremt låga. Låt oss kika på vad annat vi kan hitta av värde:

Speltips:

Ajax är ett mycket starkare lag i dagen möte, och de är även favoriter till att vinna ligan. Å andra sidan, Heracles Almelo kommer göra allt i sin makt att inte flyttas ner denna säsong. Förr året lyckades de med det, och slutade på en ganska imponerade 10:de plats. Trots att Ajax förra året vann mot Heracles Almelo med en måls skillnad i båda matcher, så tror jag vi kommer se en annorlunda match idag, och Ajax kommer dominera. Så mitt speltips för idag är att Ajax vinner med 3 mål eller mer.

Ajax:

Ajax är, som alla vet det bästa laget i Nederländerna. De harbehållitalla sina nyckelspelare förutom Justin Kluiver som såldes till Roma. De har köpt Dusan Tadic och Daley Blind. Ajax försöker för tillfället kvalificera sig till Champions Leauge så de kanske vilar några nyckelspelare. Men trots det är de ett mycket starkare lag och bör vinna denna match lätt, men bra marginal.

Heracles Almelo:

Heracles Almelo var en av de största överraskningar förra säsongen då de slutade på en 10:de plats. Denna säsong bör de dock vara glada om de lyckas hålla sig kvar i den högsta ligan. De sålde sin bästa mittfältare Jamiro Monteiro till Metz, och de har lyckat få till sig några spelare som inte riktigt platsar i den högsta ligan.

Ajax senaste 5 matcher:

Ajax senaste 5 matcher:

Heracles Almelo senaste 5 matcher:

Heracles Almelo senaste 5 matcher:

För och nackdelar:

✓Ajax är ett mycket starkare lag

✓Heracles sålde sin bästa mittäfltare och har int hittar någon ersättning

✘förra säsongen vann Ajax innebördsmöterna med 1-0 och 2-0.

✘Ajax kan komma att vila några starka spelare på grund av Champions Leauge

 

Tip: Ajax att vinna med 3 eller mer mål

Odds: 2.00 @ Ladbrokes

Tid: 18:30

Units: 1/5