Speltips 12/2: Bristol City-Queens Park Rangers |

 Speltips och rekar

Speltips 12/2: Bristol City-Queens Park Rangers

Bristol City tar emot Queens Park Rangers hemma på Ashton Gate Stadium under tisdagskvällen. Bristol är riktigt formstarka och har inte förlorat på flera månader. QPR är däremot formsvaga och har inte vunnit sedan i slutet av december.

Bristol City

Bristol ligger sexa i Championship och är ligans formstarkaste lag. Om man bara räknar de senaste åtta omgångarna i Championship, leder Bristol liga. Bristol har sex raka ligasegrar och ångar på rejält mot play off till Premier League. Bristol har hela 14 raka matcher utan förlust och den senaste förlusten kom på bortaplan Leeds United den 24:e november. Under den förlustfria perioden har Bristol även tagit sig vidare till kvartsfinal i FA Cupen efter segrar mot Huddersfield och Bolton. Sjuan i Premier League, Wolves, väntar i kvartsfinalen som spelas på söndag. Bristol har sex raka hemmamatcher utan förlust och har varit svårslagna på hemmaplan den senaste tiden. Bristols stabila defensiv har varit nyckeln till framgång denna säsongen. Bristol har släppt in näst minst mål i Championship och är tillsammans med Middlesbrough det enda laget som släppt in mindre än ett mål per match denna säsongen. På de senaste sex matcherna i Championship har Bristol endast släppt in ett mål. Under januarifönstret gjorde Bristol en värvning då Kasey Palmer lånades in från Chelsea. Bristol City ligger just nu på sexa, vilken är den sista play off platsen. Om Bristol vinner mot QPR kan de klättra förbi femman Middlesbrough och också komma ifatt de andra topplagen. Vid seger mot QPR har Bristol endast fem poäng upp till tvåan Leeds.

Queens Park Rangers

QPR ligger på 15:e plats i Championship och är riktigt formsvaga. QPR har endast tagit två poäng på de senaste sex ligamatcherna och har därmed rasat i tabellen. På bortaplan har QPR endast en seger på de senaste sju matcherna. QPR låg ganska bra till precis före nyår och låg då på åttonde plats. Under januari har det dock sett riktigt dåligt ut och QPR har inte vunnit en ligamatch sedan den 26:e decemeber. QPR läcker rejält defensivt och har på de senast fem ligamatcherna släppt in hela 13 mål. QPR åkte senast ur Premier League 2015 och har sedan dess varit fast i Championship. Tyvärr för QPR ser det inte ut att bli uppflyttning denna säsongen heller. Under januarifönstret gjorde inte QPR några värvningar.

Formstarkt Bristol

Bristol är formstarka och är med i racet om uppflyttning. Man är ligans formstarkaste lag och mycket talar för att man plockar sjunde raka ligasegern mot QPR. QPR är svaga och det var längesen man vann en ligamatch. Man har dessutom endast en seger på de åtta senaste bortamatcherna. Jag tror att Bristols segersvit håller i sig och spelar att Bristol vinner till det fina oddset 1.85 hos Unibet!

Speltips: Bristol City vinner

Odds: 1.85 hos Unibet

Avspark 20:45

Units: 3/5