Speltips 11 Okt | Fotboll UEFA Nations League - Polen vs Portugal

 Speltips och rekar

Speltips 11/10 Polen vs Portugal

Speltips – Polen vs Portugal

Idag fortsätter vi med UEFA Nations League. Portugal åker till Chorzov i Polen där vi ska se dagens tips. Polen har spelat bra och i den första omgången fick de med sig ett kryss mot Italien. Portugal å andra sidan vann mot Italien hemma och har 3 poäng.

Speltips:

Idag är det ett spännande möte i League A. Portugal leder ligan med 3 poäng, därefter hittar vi Polen med 1 poäng. Sist i gruppen är Italien med 1 poäng, men de har 2 matcher spelade. Polen behöver en vinst idag, och Portugal kommer utan Ronaldo. De nöjer sig med oavgjort. Det kommer bli mycket anfall och snabbt spel, så dagens speltips är över 9.5 hörnor till 1.78 i odds, som vi hittar hos Bet on Aces.

Polen:

Polen gjorde en stark insats i den första matchen mot Italien. Robert Lewandowski var den stora stjärnan i laget, men även försvaret var riktigt bra. De har en stabil grupp och de kommer vara farliga i kvällens match. Polen är en underdog i gruppen, men om de vinner idag så kommer de ligga bra till med tanke på Italiens dåliga start. Dock så måste de vinna dagens match, och med detta i åtanke lär de attackera mycket.

Portugal:

Som tippat så kommer Portugal spela utan sin stora stjärna idag, Christiano Ronaldo. Anledningen är oklar, men han var inte med mot Italien heller och ryktet säger att han inte kommer spela i landslaget i år alls. Portugal klarade sig bra utan honom mot Italien och de unga spelarna fick chansen att visa upp sig. De kommer försvara ganska mycket och de kommer vara nöjda om de får ett kryss med sig ikväll.

För och nackdelar:

 Båda lagen kommer med många inlägg från kanterna.

  I deras första matcher så var båda långt över linan.

 Polen kommer köra hårt redan från start.

 

Tips: Över 9.5 hörnor

Odds: 1.78 @BetOnAces

Tid: 21:00

Units: 3/5

Fler speltips och rekar hittar du här!