Speltips 11/1: Orleans-Metz |

 Speltips och rekar

Speltips 11/1: Orleans-Metz

Speltips 11/1: Orleans-Metz

Metz gästar Orleans ikväll och kommer till matchen som serieledare. Orleans ligger i mitten och har varit rejält ojämna under säsongen.

Orleans

Orleans ligger på 11:e plats och går riktigt trögt i Ligue 2. Laget är inne i en rejäl formsvacka och måste få igång spelet om man ska kunna klättra ikapp topp fem. Orleans vann senast i Ligue 2, borta mot bottenlaget Béziers, men hade innan dess en riktigt dyster period. Innan matchen mot Béziers tog Orleans endast en poäng på sex matcher. På bortaplan har man haft problem mot kvalificerat motstånd och har endast en poäng på bortaplan mot lag som ligger före dem i tabellen. Orleans har en seger på sina senast tre bortmatcher och den kom mot nykomlingen Béziers som ligger på 17:e plats.

Metz

Metz leder Ligue 2 och går riktigt starkt just nu. Metz har 41 inspelade poäng och leder ligan med tre poäng före tvåan Brest. Värt att nämna är att Metz även har en match mindre spelad än resterande topplag i Ligue 2. Metz har en riktigt fin form och laget har endast en förlust på sina senaste nio ligamatcher. På bortaplan är Metz har endast förlorat en bortamatch så här långt under säsongen. Metz åkte ur Ligue 1 förra säsongen och var inför denna säsongen de stora favoriterna till att ta steget tillbaka till Ligue 1. Metz har under säsongen bevisat att favoritskapet var rättfärdigat med sina starka insatser vecka in och vecka ut. Metz har mycket av sin framgång att tacka anfallaren Habibou Diallo för. Diallo har haft en riktigt fin säsong och har stått för flera matchavgörande prestationer. Diallo ligger tvåa i skytteligan med sina 15 mål och har även noterats för fem assist.

Speltips: Metz vinner

Odds: 1.90 hos Unibet

Avspark: 20:00

Units: 4/5