Speltips 10 Aug 2018 | Fotboll - Wolverhampton Wanderers v Everton

 Speltips och rekar

Speltips 10/8 Wolves vs Everton

Speltips 10/8 Wolves vs Everton

 

I den första omgången av Premier Leauge så hittade jag en spännande match. Wolves tar emot Everton hemma. Trots att Wolves blivit uppflyttad till Premier League så tror jag att de vinner dagens match utan några större problem. Häng med så förklarar jag varför..

Spetips:

Wolverhampton Wanderers är tillbaka och denna gång kommer de försöka stanna i Premier Leauge. The har ett starkt och kompakt lag. Å andra sidan så har Everton många nya spelare som behöver lite tid att spela tillsammans innan de kan börja prestera max. På grund av detta, så tror jag att Wolverhampton Wanderers vinner dagens match, och oddset hos 888sport är 2.25 för just detta.

Wolverhampton Wanderers:

Wolverhampton Wanderers brukar jämföras med ”lilla Portugal” med sina 7 portugisiska spelare, och för några dagar sen så anslöt sig Adama Traore from Middlesbrough till dem också. Han kommer förmodlingnvara en nyckelspelare sida vid sida med Diogo Jota och Ruben Neves. De spelade underbar fotboll förra året i Championship och de bör utan några större problem hamna någonstans i mitten av året tabell i Premier Leauge.

Everton:

Everton har köpt Richarlison, Lucas Digne, Yerry Mina, Andre Gomes och Bernard, men alla de behöver tid att anpassas till den nya spelstilen. När deväl gör det, så kommer Everton vara ett lag man ka nrkna med. Det kommer behövas 5-6 omgångar innan de gör det.

Wolverhampton Wanderers senaste 5 macher:

Wolverhampton Wanderers senaste 5 macher:

Everton senaste 5 macher:

Everton senaste 5 macher:

För och nackdelar:

✓Wolverhampton har ett starkt lag, och de har gjort några bra värvningar med tanke på uppflyttningen

✓Everton har lagt in för många nya spealre senasteveckan, och de behöver tid att komma in i spelet

✓Everton spelade dåligt i förmatcheran inför säsongen.

✘Everton’s erfaranhet i Premier Leauge ska inte underskattas

 

Tips: Wolverhampton Wanderers att vinna

Odds: 2.25 @ 888sport

Tid: 18:30

Units: 1/5