Speltips 10/8 Bournemouth vs Sheffield United |

 Speltips och rekar

Speltips 10/8 Bournemouth vs Sheffield United

Premier League är fullt igång. Premiären var igår där Liverpool vann med 4-1. Idag har vi flera spännande matchen, men som alltid väljer jag ut den matchen där vi hittar störst spelvärde. Bournemouth tar emot Sheffield United i matchen där båda lag är i behov av 3 poäng. Ingen vill starta med en förlust. Speciellt nykomlingarna Sheffield United vill visa upp sig, och visa att de förtjänar att spela i den högsta ligan. Bournemouth kommer inte låga de komma undan lätt dock, de hade en fin säsong och de vill hamna i det övre delen av tabellen denna säsong.

Speltips

Två målrika lag möter varandra idag. De båda vill visa upp sig, och ingen av de kommer vara nöjd med annat än 3 poäng. Jag har hittat ett intressant spel hos Unibet. Det är att det blir mål i båda halvlekar. Vi får hela 1.75 i odds på det, mycket högre odds än vad båda lag gör mål eller över 2.5 mål ger. Så vi kör på det idag, och vi investerar 4 units i dagens speltips!

Bournemouth

Bournemouth slutade på 14:de plats i förra säsongen av Premier League. De va ganska kända får sitt starta offensiva och svaga defensiva, vilken gjorde att det blev ganska målrika matcher. Ett målsnitt på 3.3 mål per match säger nog det mesta. Efter 38 matcher så hade de gjort 56 mål, och släppt in 70 mål. Det är inte större förändringar i deras lag, och det mesta tyder på att de kommer vara en av de lag där det blir mycket mål i åt båda håll när de spelar.

Sheffield United

En andra plats i Championship gav Sheffield United en chans att kliva upp till Premier League. De hade ligans bästa försvar, och Sharp med McGoldrick i toppen, som sprutade in mål. Hela 38 mål gjorde de två tillsammans. Även här har Sheffield United behållit alla sina spelare, vilket var ganska viktigt för dem, om de ska ha någon chans i Premier League.

Speltips: Båda lag gör mål

Odds: 1.75 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 4/5