Speltips 10 Okt | Fotboll UEFA Nations League - Italien vs Ukraina

 Speltips och rekar

Speltips 10/10 Italien vs Ukraina

Speltips Italien vs Ukraina

Idag är det dags för UEFA Nations League. Italien tar emot Ukraina på Luigi Ferraris i Geona. Det kommer bli en bra match där Italien måste gå för vinst efter en ganska dålig start i Nations League.

Speltips:

I dagens match så är Italien favoriter, men jag håller inte riktigt med. De höga oddsen måste de ha fått på grund av sin historia som ett starkt lag genom tiderna. De senaste matcherna de spelat har inte varit bra. Ukraina å andra sidan har spelat riktigt bra mot medioker motstånd på bortaplan. De är glada om de får med sig oavgjort idag, så dagens speltips är under 2.5 mål. Bet on Aces ger oss 1.71 i odds för det.

Italien:

Italien har inte haft ett bra start i denna turnering. I den första matchen så spelade de hemma mot Polen, och den matchen slutade lika. De har endast lyckats vinna en match, och det mot Saudi Arabien med 2-1. Därefter förlorade de på bortaplan mot Portugal. Tränaren Roberto Mancini har inte fått ett bra start och han behöver göra några drastiska ändringar. I dagens match så kommer Italien spela utan Simone Zaza, Patrick Cutrone, Alessio Romagnoli ochDanilo D’Ambrosio.

Ukraina:

Ukraina har å andra sidan fått en riktigt bra start med 4 av 5 vinster. De är nöjda med oavgjort i dagens match och de kommer fokusera på det defensiva idag. De får klara sig utan Artem Besedin och Vitaliy Buyalskiy ikväll, då de är skadade.

För och nackdelar:

Italien har spelat dåligt på sista tiden och de gör inte mycket mål.

Ukraina är nöjda med oavgjort.

✘ Idag får Italien chansen att visa att man kan fortfarande räkna med dem, så de kommer ge allt för att vinna stort.

 

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.71 @Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 2/5

Fler speltips och rekar hittar du här!