Speltips 10/1: Portimonense-Sporting Braga |

 Speltips och rekar

Speltips 10/1: Portimonense-Sporting Braga

Portimonense tar emot Braga i portugisiska Primeira Liga ikväll. Portimonense är ett av ligans bästa hemmalag och de har stått för en rad imponerande resultat denna säsongen.

Portimonense

Portimonense var nykomlingar förra säsongen och har klarat omställningen till Primeira Liga riktigt bra. Förra säsongen kom man 10:a och nu ligger man 8:a. Portimonense är ett av ligans bästa hemmalag och har endast en förlust på hemmaplan denna säsongen. Förlusten kom i premiären mot Boavista men därefter har man plockat 19 av 21 möjliga poäng på hemmaplan. Portimonense har bland annat besegrat Benfica och Sporting som båda tillhör toppskiktet inom portugisisk fotboll. Portimonense förlorade senast, borta mot Maritimo, men hade dessförinnan fyra raka ligasegrar. Portimonense har på kort tid etablerat sig i den portugisiska högstaligan och blivit ett stabilt mittenlag.

Sporting Braga

Sporting Braga är ett av topplagen i Primeira Liga och de kommer nästan varje år bland topp-fyra. På hemmaplan är Sporting Braga nästintill oslagbara, men de är definitivt inte så starka på bortaplan. Braga har endast en seger på sina senaste fyra bortamatcher och den kom mot Tondela som håller till på den nedra halvan av tabellen. Braga är ett helt annat lag på bortplan och medan de leder hemmatabellen, ligger de endast sjua på bortatabellen.

Dubbelchansen spelas

Braga är ett riktigt bra lag och de slutar alltid högt upp i tabellen, men på bortaplan har de ofta problem mot ganska svaga motstånd. Portimonense är ett riktigt bra hemmalag och de har under säsongen visat att de kan besegra alla lag hemma i Portimao. Det kommer bli en jämn match men med tanke på Portimonenses hemmaform tycker jag att oddset på 1X är väldigt intressant.

Speltips: Dubbelchans, 1X

Odds: 1.90 hos Bet365

Avspark: 21:15

Units: 3/5