Speltips 1 Sep | Fotboll - Manchester City vs Newcastle

 Speltips och rekar

Speltips 1/9 Manchester City v Newcastle 

Speltips 1/9 Manchester City v Newcastle 

I fjärde omgången av Premier League ser vi Manchester City ta emot Newcastle. Hemmalaget bör vinna enkelt och jag tror inte att bortalaget gör ett enda mål.

Speltips:

Att försvara sig en hel match mot Manchester City är näst intill omöjligt, detta är dock ett måste för de lite svagare lagen. Hemmalaget är klar favorit i kvällens möte, men oddsen på att de vinner, även med handicap, är alldeles för låga. Istället för att satsa på en rak vinst väljer jag idag att lägga pengarna på att Newcastle inte gör ett enda mål. Hos 888sport får vi hyggliga odds till 1.61 som vi tar an med en insats på 3 units.

Manchester City:

Manchester City inledde säsongen med tre raka vinster, men i senaste matchen spelade de lika på bortaplan mot Wolves med 1-1. De låg under med 1-0 men lyckades med lite tur peta in ett mål bara 20 minuter innan matchen var slut och plocka 1 poäng. Denna gång kommer Pep Guardiola garanterat ta bättre hand om försvaret, speciellt när hans lag släppte in mål i de två senaste matcherna. Mot Huddersfield vann de med imponerande 6-1 dock.

Newcastle:

Newcastle har fårr endast en poäng på de senaste tre matcher, vilket inte ser bra ut.De lyckades göra två mål och båda målden gjorde Aleksandar Mitrovic via nick.Mitrovic kommer inte få det lätt mot Manchester City dock, då Vincent Kompany kommer vara på honom och inte ge honom utrymme för att röra sig nära målet.

Manchester City 5 senaste matcher:

Manchester City 5 senaste matcher:

Newcastle last 5 senaste matcher:

Newcastle last 5 senaste matcher:

För och nackdelar:

Efter att ha spelat lika 1-1 mot Wolves kommer Manchester City spela mer defensivt

Newcastle spelar för tillfället riktigt dåligt

Newcastles enda tillförlitliga anfallare Aleksandar Mitrovic kan enkelt neutraliseras av Vincent Kompany

✘ Det finns en liten risk Manchester City tar en stor ledning, och ger möjligheter åt Newcastle

 

Tips: Under 0.5 mål till Newcastle

Odds: 1.61 @ 888sport

Tid: 18:30

Units: 3/5