Speltips 1/8 Viitorul Constanta vs Gent |

 Speltips och rekar

Speltips 1/8 Viitorul Constanta vs Gent

Idag har jag valt att reka denna match på grund av hur förgående slutade. Vi fick de hela 9 mål, I matchen där Gent enkelt vann hemma med 6-3. Gent gjorde hela 5 mål I första halvlek I den matchen, men Viitorul Constanta tappade inte koncentrationen utan de lyckades göra två mål när de låg under med 6-1. Så hoppet leven för dem än, men frågan är om de har någon chans idag? De behöver vinna med 3-0 för att gå vidare.

Speltips

Förra matchen fick vi se hela 9 mål. Spelbolaget har sänkt gränsen idag, och tror inte att det blir många mål. Varför vet jag inte, ett av dessa lag åker ut idag och måste ge allt de har. Det offensiva är det enda som kan rädda Viitorul Constanta, och det kommer öppna upp många ytor för Gent. Så dagens speltips är över 2.5 mål, och Unibet ger oss hela 1.90 i odds på det. 5 units investeras i dagens speltips, det vill säga maxbet!

Viitorul Constanta

Viitorul Constanta hittar vi i den rumänska ligan. Just nu går det bra för dem och de har 3 vinster i rad. De har gjort 9 mål och endast släppt in 2. Men jämför vi den rumänska ligan med lag som spelar i Europa League kval så är det stor skillnad. Det faktum att de släppte in 5 mål i första halvleken visar hur stor skillnad det exakt är.

Gent

Gent ligger riktigt bra till inför dagens möte. De behöver förloramed 3-0, lyckas de göra mål så är det 5-1 som gäller. Svår uppdrag för, Viitorul Constanta. Nästan omöjligt. Förstärkningen i det defensiva, i form av Yuya Kubo och Yarekchuk har visat sig vara ett riktigt bra drag. De två mål som Gent släppte in i andra halvlek var mer på grund av att det defensiva gjorde dåligt jobb, än att Viitorul Constanta gjorde det bra. Så Gent kommer komma spela offensivt idag, och attack är det bästa försvaret är deras motto i kvällens match.

Speltips: Över 2.5  mål 

Odds: 1.90 hos Unibet

Avspark: 19:00

Units: 5/5