Speltips 1/7 Djurgården vs Kalmar |

 Speltips och rekar

Speltips 1/7 Djurgården vs Kalmar

Allsvenskan börjar bli spännande och det är viktigt för alla lag att få med sig poäng nu. Både för motivation men också för att kunna utmana i toppen. Kalmar hoppas att få med sig åtminstone en poäng i dagens match, men Djurgården är inställd på 3 poäng. Vem kommer få rätt?

Speltips

Oerhört viktig match för Djurgården idag. Med en vinst så är det stor chans att de kommer få spela om serieledningen mot Malmö FF den 14 juli. Kalmar saknar några spelare i offensiven, så de kommer spela defensivt idag. Men det kommer inte stoppa Djurgården på hemmaplan och dagens speltips är Djurgården att vinna. Unibet ger oss hela 1.75 i odds och vi kommer investera 3 units i dagens speltips.

Djurgården

Djurgården har mycket självförtroende inför dagens match. De har haft en fin förgående säsong och i år vill de mer. Om vi tar en titt på Ligan så hittar vi dem på en tredje plats, dock med två matcher mindre spelade än de övriga. Endast en poäng före dem hittar vi AIK, deras stora rival. Och på första plats har vi Malmö, som är 6 poäng före Djurgården. Med två matcher mindre spelade kan de i princip knipa första platsen med två vinster, och det är vad de satsa på. Om Djurgården vinner idag så har de 5 segrar i rad. Och matchen efter denna möter de tabelljumbon Eskilstuna. Omgången därefter väntar serieledande Malmö FF, och det kommer förmedlingen vara en match om vem som ska ta första platsen i Allsvenskan.

Kalmar

Kalmar har endast förlorat 3 matcher i årets upplaga av Allsvenskan, trots det hittar vi dem på 12 plats. Ganska långt ner i tabellen med andra ord. Anledningen till det är att de spelar många matcher oavgjord, 7 matcher har slutat X. De är det laget som har haft flest oavgjorda matcher i Allsvenskan.

Speltips: Djurgården att vinna

Odds: 1.75 hos Unibet

Avspark: 19:00

Units: 3/5