Speltips 1/2: Denver Nuggets vs Houston Rockets |

 Speltips och rekar

Speltips 1/2: Denver Nuggets vs Houston Rockets

Speltips 1/2: Denver Nuggets vs Houston Rockets 

Idag har vi en spännande match på Pepsi Center. Denver Nuggets tar emot Houston Rockets och det kommer bli en bra match. Om inget annat så är det spännande att se hur James Harden spelar och gör 35-40 poäng per match. Frågan är om Denver har någon strategi för att stoppa honom?

Speltips:

Houston förlorade oväntat mot New Orlands Pelicans som satte stop för deras 3 vinster i rad, och det på deras hemmaplan. Denver Nuggets däremot har 4 vinster i rad de kommer spela ganska offensivt idag. Enligt spelbolagen så är de favoriter men det kommer nog bli ganska jämnt. Jag har dock hittat värde i överspel. Jag fasande på över 221.5 på Unibet. För det får vi hela 1.74 i odds, och jag kommer investera 4 units idag!

Denver Nuggets:

Nuggets är i en jättebra form för tillfället och de har vunnit 6 av de senaste 7 matcher. Jag tror inte att de kommer spela defensivt idag, då de har mycket större chans att vinna med sitt offensiva spel. Det lär gå all in från början, och vi kommer få se ganska många poäng.

Houston Rockets:

Rockets hade 4 vinster på de 6 senaste matcher, 3 vinster i rad. Sen kom Pelicans och satte stopp för det, åd de vann med 121-116. Det var en stor överaskning och idag måste Houston skärpa till sig. Nuggets är inte enkla att möta och Harden måste verkligen ge allt han har idag för att de ska vinna.

Speltips: Över 221.5

Odds: 1.74 hos Unibet

Start: 04:00

Units: 4/5