Speltips 1 Okt | Fotboll - Värnamo vs AFC Eskilstuna

 Speltips och rekar

Speltips 1/10 Värnamo v AFC Eskilstuna

Speltips 1/10 Värnamo vs AFC Eskilstuna

Idag har vi ett möte som är riktigt spännande. Två lag med väldigt olika mål möts, och båda behöver vinna idag om de ska någon chans att nå sina mål.

Speltips:

I dagens match så behöver Värnamo en vinst för att stanna kvar i Superettan. De ligger illa till, och om de inte får 3 poäng idag är risken stor att de åker ut. AFC Eskilstuna å andra sidan, de behöver en vinst idag för att ha chans att spela i Allsvenskan. Det kommer bli en tuff och spännande match med bra spel på båda planhalvor. Jag tror dock inte att Värnamo kommer ha någon chans idag, så dagens speltips är att AFC Eskilstuna vinner – DNB (Draw No Bet), om det blir oavgjort får vi pengarna tillbaka. 888sport ger oss 1.63 i odds för det.

Värnamo:

IFK Värnamo är i desperat behov av poäng, annars är risken stor att de åker ur Superettan. De har 2 förluster i rad nu, en mot Degerfors och en mot Norrby. De är inte i den bästa formen, och det känns som om spelarna redan gett upp. Jag kan inte se hur de ska lyckas vinna idag. De senaste matcherna mot AFC Eskilstuna har de förlorat med 4-0 och 5-0. Jag tror inte de kommer bli lika stor dominans från Eskilstuna idag, dock har Värnamo minimala chanser att vinna dagens match.

AFC Eskilstuna:

Här har vi en helt annan situation. AFC Eskilstuna är i toppen och de kämpar om att få spela i Allsvenskan nästa år. De är nära, men de behöver ha med sig en vinst idag. De har inte förlorat en enda match på hela 12 matcher. Jag är ganska säker att de kommer vinna idag, men då det är för mycket på spel för Värnamo så säkrar vi upp, och vi får pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjord.

För och nackdelar:

Eskilstuna har inte förlorat de 12 senaste matcherna.
Två senaste inbördesmötena slutade 4-0 och 5-0 till AFC Eskilstuna.
✘ Värnamo är under stor press och de måste vinna idag för att inte åka ur Superettan.

 

Tips: Eskilstuna att vinna, DNB

Odds: 1.63 @888Sport

Tid: 18:00

Units: 4/5