Manchester United | Hur länge överlever United Mourinho?

 Nyheter

Manchester United – Kritiken mot Mourinho

Manchester United har det svårt.
Nästa match är mot Tottenham, vilket är kritisk eftersom få klubbar plockar poäng mot storlaget.
– Detta kommer inte bli lätt, konstaterar tränaren José Mourinho.

Manchester United har fått se en hel del motgångar denna säsong. Fansens besvikelse på sommarens värvningar är utom kontroll, de spelare som Manchester…

Efter två omgångar har det minsann inte blivit bättre. Manchester United van förvisso mot Leicester på hemmaplan, dock blev mötet förra helgen mot Brighton på bortaplan ett riktigt fiasko. Kritiken mot både coachen José Mourinho och ägaren Ed Woodward var enorm.

Nästa helg i mötet mot Burnley ryktas det om att Manchester Uniteds fans har planerat en protest mot ägaren Ed Woodward. Ryktet går att ett par supportrar har betalat en pilot som då ska flyga en banderoll över arenan med texten ”Ed Out – Love United, Hate Glazers”.

Innan detta får vi bevittna ännu en utmaning för klubben – Tottenham gästar laget på hemmaplan (Old Trafford).
Man kan ställa sig frågan – är det dålig tajming? Enligt tränaren José Mourinho finns det ingen dålig tajming.
– Man möter 19 lag på hemmaplan och 19 lag på bortaplan. Alla lag möts två gånger, därav vet jag inte när ”rätt läge” är. Det kommer givetvis bli tufft mot laget som slutade på fjärdeplats förra säsongen, så det lär bli en riktigt svår match, säger José Mourinho.

José Mourinho har fått en hel del kritik och det har skapats rykten om att lagens toppspelare har tröttnat på honom. Mourinho är väl medveten om de rykten och den kritik som går i laget.

– Att fråga mig om detta är ingen idé, jag läser aldrig tidningen. Vad som skrivs eller sägs om mig har jag inte en aning om, jag är verkligen inte rätt person att fråga angående detta, säger José Mourinho.