Speltips 9 Aug 2018 | Fotboll - Ludogorets Razgrad v Zrinjski Mostar

 Speltips och rekar

Speltips 9/8 Ludogorets Razgrad mot Zrinjski Mostar

Speltips 9/8 Ludogorets Razgrad mot Zrinjski Mostar

Tredje omgången av Europa League är äntligen här! En match som är riktigt spännande är kvällens möte mellan Ludogorets Razgrad och Zrinjski Mostar. Ludogorets Razgrad spelar första matchen i omgång 3 hemma mot Zrinjski Mostar. Hemmalaget är mycket starkare och måste vinna matchen med stor marginal.

Speltips:

Ludogorets Razgrad spelar i EL tack vare det mycket oväntade utfallet av Champions Leauge kvalet; kommer de göra allt i sin makt för att gå vidare till EL-gruppspelet. Zrinjski har kommit så långt de bara kan och de bosniska mästarna är nöjda med sin prestation. Detta är det enda laget från Bosnien i den tredje omgången. Ludogorets är ett mycket starkare lag och jag tror att dem kommer vinna med minst två måls skillnad. På 888sport har jag hittat fina odds som ger oss 1.72 gånger pengarna på att det ska ske. För den mer modiga som tror de kommer vinna med 3 eller 4 måls marginal, så erbjuder de 3.10 respektive 6.40 i odds på det.

Ludogorets Razgrad:

Mästarna från Bulgarien spelade i Champions Leauge kvalet, där de vann första omgången mot Crusaders med 7-0  och 2-0, men mot MOL Vidi från Ungern blev det en stor skräll, de förlorade med 1-2 i den sammanlagda poängställningen. Därför kommer Ludogorets göra allt de kan för att gå vidare till gruppspelet i Europa Leuage.

Zrinjski Mostar:

Zrinjsk började med en förlust med 2-1 mot Spartak Trnava i den första omgången av Champions Leauge kval. Däefter vann de 3-2 mot ett riktigt svagt Valletta FC för att avancera till den tredje omgången. Matchen innan denna förlorade de med 2-0 mot Zeljeznicara i den bosniska ligan., en match där de som sämst ska ha oavgjort med sig.

Ludogorets Razgrad 5 senaste matcher:

Ludogorets Razgrad 5 senaste matcher:

Zrinjski Mostar 5 senaste matcher:

Zrinjski Mostar 5 senaste matcher:

För och nackdelar:

✓ Ludogorets Razgrad är ett mycket bättre lag

✓ Ludogorets Razgrad kommer göra allt i sin makt för att avancera till gruppspelet i Europa League

✓ Zrinjski Mostar lyckades knappt vinna mot svaga Valletta FC

 

Tips: Handikap Ludogorets Razgrad (-1)

Odds: 1.72  @ 888sport

Tid: 19:00

Units: 2/5