Dagens Speltips 17/12: Fyra fina spel hittade! |

 Speltips och rekar

Dagens Speltips 17/12: Fyra fina spel hittade!

Dagens Speltips 17/12: Fyra fina spel hittade!

Måndag och väldigt tunnt på utbud av matcher från toppfotbollen men det finns fortfarande riktigt intressanta matcher ur bettingsynpunkt. Idag har jag hittat fyra riktigt fina spel som jag kommer köra som singlar men de kan även läggas som olika multiplar om man känner för det.

 

CD Alaves-Athletic Bilbao

Alaves tar emot Bilbao och Alaves klättrar vid seger upp till femte plats i tabellen. Alaves är riktigt starka på hemmaplan och är fortfarande obesegrade hemma på Estadio de Mendizorroza den här säsongen. Athletic Bilbao går trögt i La Liga och ligger på 18:e plats. Bilbao har fortfarande inte vunnit på bortaplan i La Liga och har just nu tre raka bortaförluster i ligan. Bilbao vann senast hemma mot Girona men hade innan dess hela 13 raka matcher utan seger. Alaves har imponerat den här säsongen och är med i toppen och fightas om europaplatserna. Alaves har bland annat besegrat Real Madrid på hemmaplan och har radat upp starka insatser under säsongen. Oddset på 1X känns på tal för högt och spelas med 5/5 Units!

Talar för spelet:

 • Alaves är obesegrade på hemmaplan den här säsongen
 • Bilbao usla bortastatistik, fortfarande utan seger på bortaplan
 • Bilbaos svaga form

Speltips: Alaves eller oavgjort 

Odds: 1.53 hos Bet365

Matchstart: 21:00

Units: 5/5

Miedz Legnica-Lechia Gdansk

De polska serieledarna Lechia Gdansk gästar bottenlaget Miedz Legnica ikväll och man har chans att dryga ut serieledningen. Lechia leder Ekstraklasa har 38 poäng efter 18 spelade omgångar, två poäng före tvåan Legia Warszawa med en match tillgodo. Dagens hemmalag Miedz Legnica går trögt i botten av tabellen och återfinns på 13:e plats. Lechia kryssade senast hemma mot tvåan Legia men hade innan dess fem raka segrar i Ekstraklasa. Lechia kan vid seger öka avståndet ned till Legia till fem poäng och kopplar då greppet om serieledningen inför det stundande vinteruppehållet. Miedz har förvisso två raka segrar i Ekstraklasa men hade innan dess hela nio raka matcher utan seger. Lechia går starkt i ligan och är inne i en riktigt fin period.

Talar för spelet:

 • Lechias fantastiska form i Ekstraklasa med endast en förlust på 10 matcher i Ekstraklasa
 • Legnicas svaga hemmafacit med endast en seger på sina senaste fem hemmamatcher
 • Att Lechia kan utöka serieledningen till fem poäng vid seger.

Speltips: Lechia Gdansk asian handicap 0.0

Odds: 1.65 hos Bet365

Matchstart: 18:00

Units: 4/5

Maccabi Haifa-Maccabi Tel Aviv

Serieledarna i Israeliska Premier League, Maccabi Tel Aviv, gästar Maccabi Haifa i den 14:e omgången. Tel Aviv har på de inledande 13 omgångarna spelat in hela 33 poäng och är fortsatt obesegrade. Tel Aviv har endast ett poängtapp på de senaste åtta omgångarna och ångar på i toppen av tabellen. Man leder ligan med hela åtta poäng och har redan nu kopplat ett grepp om ligatiteln. Haifa ligger på 10:e plats och har 16 inspelade poäng. Haifa går trögt och tappade senast en seger hemma mot Ironi Kiryat Shmona i den 94:e minuten. Lagen möttes i den första omgången av ligan och då vann Tel Aviv övertygande med 2-0. Maccabi Haifa är väldigt svaga på hemmaplan och har endast två poäng på sina senaste sex hemmamatcher. Maccabi Tel Aviv bör vinna denna matchen enkelt och har varit överlägsna i ligan den här säsongen. Rak tvåa spelas med 5/5 Units!

Talar för spelet:

 • Tel Avivs fantastiska resultat denna säsongen
 • Maccabis svaga hemmaform
 • Tel Avivs form på bortaplan

Speltips: Maccabi Tel Aviv fulltidsresultat

Odds: 1.57 hos Bet365

Matchstart: 20:00

Units: 5/5

Levadiakos-Paok

Paok leder grekiska Super League och gästar bottenlaget Levadiakos. Paok går starkt i toppen av ligan och är fortsatt obesegrade. Paok har endast ett poängtapp denna säsongen då man spelade oavgjort borta mot toppkonkurrenten Atromitos. Paok leder ligan med fem poäng före tvåan Olympiakos och har spelat riktigt bra denna säsongen. Levadiakos ligger näst sist och går riktigt trögt just nu. Levadiakos har endast en seger på sina senaste 11 matcher i ligan och behöver få till en stor förändring om man ska lyckas hålla sig kvar. När de obesegrade serieledarna Paok kommer på besök har Levadiakos en otroligt tuff uppgift framför sig. Paok bör vinna ganska enkelt borta mot Levadiakos och tvåan spelas med 4/5 Units!

Talar för spelet:

 • Paoks fantastiska form och facit denna säsongen
 • Levadiakos usla form och ligaposition
 • Paok har vunnit 9 av de senaste 10 matcherna mot Levadiakos

Speltips: Paok fulltidsresultat

Odds: 1.50 hos Bet365

Matchstart: 18:30

Units: 4/5