Dagens dubbel 8/12 - Arsenal hänger på topp 4? |

 Speltips och rekar

Dagens dubbel 8/12 – Arsenal hänger på topp 4?

Dagens dubbel 8/12 – Arsenal hänger på topp 4?

Dagens dubbel är ett sätt för dig att dubbla insatsen på en säker lapp. Detta är perfekt för dig som vill hitta ett säkert spel med bra odds.

Idag innehåller dubbeln Arsenal som tar emot ett formsvagt Huddersfield och Galatasaray som ställs mot jumbon i turkiska Süperlig.

Huddersfield får det svårt på Emirates

Ett formstarkt Arsenal gästas av Huddersfield som går trögt på bortaplan. Arsenal har gått riktigt bra på sistone och vann i söndags lokalderbyt mot Tottenham med 4-2. Arsenal inledde säsongen med två raka förluster men har därefter radat upp stabila insatser. Arsenal har just nu hela 13 raka matcher utan förlust. Unai Emery har på allvar fått igång sitt Arsenal som han tog över i somras. Hemma på Emirates har Arsenal ett riktigt fint facit med sju raka matcher utan förlust.

Huddersfield går trögt i botten av tabellen och återfinns på 17:e plats. Huddersfield har två raka förluster i Premier League och är inne i en jobbig period. På bortaplan har man haft det svårt denna säsongen och laget har endats lyckats plocka en bortaseger. Arsenal har siktet inställt på topp fyra och kan vid seger mot Huddersfield klättra förbi både Chelsea och Tottenham i tabellen.

Galatasaray hänger på i toppstriden?

Galatasaray tar emot nykomlingen Rizespor i turkiska Süper Ligs 15:e omgång. Galatasaray ligger på fjärde plats och har sex poäng upp till serieledarna Istanbul Basaksehir. Galatasaray är otroligt svårslagna hemma på Türk Telekom Stadium och vi får gå tillbaka ända till maj 2017 för att hitta senaste hemmaförlusten i den turkiska ligan. Galatasaray har som sagt sex poäng upp till serieledarna och behöver en seger för att hänga på Istanbul Basaksehir i toppstriden.

Rizespor är nykomlingar i Süper Lig denna säsongen och har inte alls hittat formen. Man ligger sist och har sju raka matcher utan seger. På bortaplan är man även väldigt svaga och laget väntar fortfarande på säsongens första bortaseger. Rizespor vann den turkiska andraligan förra säsongen och stod då för många fina prestationer. Man slutade säsongen på hela 69 poäng med sex poängs avstånd ner till tvåan Ankaragücü. Rizespor har haft riktigt svårt med att få spelet att fungera denna säsongen och mycket talar för att man blir ett av tre lag som åker ur Süperlig. Galatasaray bör inte ha några som helst problem på hemmaplan mot Rizespor som går trögt.

Dagens dubbel: Arsenal vinner mot Huddersfield och Galatasaray vinner mot Rizespor

Odds: 1.86 hos Unibet

Spelstopp: 16:00