Dagens dubbel 7/12 - Två fina spel hittade i Nederländerna! |

 Speltips och rekar

Dagens dubbel 7/12 – Två fina spel hittade i Nederländerna!

Dagens dubbel 7/12 – Två fina spel hittade i Nederländerna!

Dagens dubbel är ett sätt för dig att dubbla insatsen på en säker lapp. Detta är perfekt för dig som vill hitta ett säkert spel med bra odds.

Gårdagens dubbel satt riktigt fint både Craiova och Feyenoord gjorde jobbet som krävdes och vann övertygande. Idag består dubbeln av PSV och Go Ahead Eagles som båda är topplag i första respektive andradivisionen i Nederländerna.

Go Ahead Eagles hänger på i toppstriden?

Go Ahead Eagles tar emot Heldon Sport i den nederländska andradivisionen Erste Divisies 17:e omgång. GAH ligger tvåa i ligan, endast en poäng bakom serieledande Den Bosch. Heldon går trögt och ligger sist med endast nio inspelade poäng på 16 matcher. GAH har ett starkt lag och mycket talar för att man tar steget upp i Eredivisie denna säsongen. På hemmaplan har laget ett facit på 6-1-1 och GAH är ruskigt svårslagna hemma på De Adelaarshorst i Deventer.

Helmond Sport går trögt i Erste Divisie och har endast en seger denna säsongen. På bortaplan är man riktigt usla och har endast tagit tre poäng på samtliga bortamatcher. Helmond Sport har släppt in hela 12 mål på sina senaste fem bortamatcher och läcker rejält bakåt. Helmond Sport vann visserligen sin senaste match i Erste Divisie men hade dessförinnan endast en inspelade poäng på sju matcher. Go Ahead Eagles ska inte ha några större problem mot Helmond och de bör vinna enkelt hemma på De Adelaarshorst där de är erkänt starka.

PSV håller nollan igen hemma på Philips Stadion?

PSV leder Eredivisie och har imponerat stort denna säsongen. Laget från Eindhoven har vunnit 13 av 14 matcher hittills och har gjort hela 47 mål framåt medan man endast släppt in sju mål. PSV är troligtvis det bästa laget i Holland just nu och hemma mot Excelsior ska man stöta på några större problem. På hemmaplan har PSV imponerat extra mycket och på de inledande sju hemmamatcherna har man tagit 21 av 21 möjliga poäng. Man har även endast släppt in mål i en match, det var i 6-1 segern hemma mot Willem II.

Excelsior ligger på 12:e plats i Eredivise och är inne i en tung period med endast en seger på de senaste sju omgångarna i Eredivisie. Excelsior har haft svårt att störa motståndarna när man ställts mot motstånd av PSV:s dignitet. Förlust mot Ajax med 1-7 på hemmaplan talar sitt tydliga språk. Excelsior är helt enkelt inte tillräckligt bra för att kunna hota topplagen. Mycket talar för att PSV tar sin åttonde raka hemmaseger mot Excelsior ikväll och mycket ska till för att Excelsior ska kunna spräcka PSV:s nolla.

Dagens Dubbel: Go Ahead Eagles vinner mot Helmond och Excelsior gör under 0.5 mål mot PSV

Odds: 2.22 hos Unibet

Spelstopp: 20:00