Dagens dubbel 6/12 - Feyenoord vinner igen på hemmaplan? |

 Speltips och rekar

Dagens dubbel 6/12 – Feyenoord vinner igen på hemmaplan?

Dagens dubbel 6/12 – Feyenoord vinner igen på hemmaplan?

Dagens dubbel är ett sätt för dig att dubbla insatsen på en säker lapp. Detta är perfekt för dig som vill hitta ett säkert spel med bra odds. Tottenham gjorde jobbet igår och vann övertygande mot ett svagt Southampton. PSG luftade truppen rejält och fick tyvärr endast med sig ett oavgjort resultat, nya tag idag! Idag innehåller dubbeln ett av Europas hemmastarkaste lag, Feyenoord, som tar emot VVV hemma på De Kuip. Den andra matchen hämtas från den rumänska högstaligan där CSU Craiova ställs mot enkelt motstånd.

Feyenoord går fortsatt rent på hemmaplan?

Feyenoord tar emot VVV Venlo i Eredivises 14:e omgång och går för fjärde raka segern i ligan. Feyenoord är otroligt stabila hemma och har hittills under säsongen vunnit samtliga hemmamatcher i Eredivisie. Feyenoord är tillsammans med PSV ligans bästa hemmalag. Feyenoord ligger på tredje plats och behöver vinna mot VVV för att inte tappa för mycket mark upp till PSV och Ajax i ligatoppen. Vid seger mot VVV krymper Feyenoords avstånd upp till Ajax på andra plats från åtta till fem poäng.

VVV Venlo ligger på sjunde plats i Eredivisie och är inne i en tung period med endast en seger på sina senaste fem matcher. Senast i helgen förlorade man med hela 4-1 borta mot Heracles. VVV är ett svagt bortalag med endast en inspelad poäng på sina senaste fyra bortamatcher i Eredivisie. VVV får det otroligt tufft borta mot Feyenoord och mycket talar för att Feyenoord löser en ganska enkel seger hemma på De Kuip. Feyenoord har ett stabilt lagbygge och besegrade serieledande PSV i senaste matchen. Feyenoord är inne i en riktigt bra period och ställs mot ett formsvagt VVV. Allt annat än seger för Feyenoord skulle vara en mycket stor skräll.

CSU Craiova hänger med i toppen?

CSU Craiova ställs mot Concordia Chiajna på bortaplan i rumänska högstaligan Liga 1 och mycket talar för att CSU fixar andra raka segern. CSU ligger på fjärde plats i Liga 1 och behöver vinna för att minska avståndet upp till de resterande topplagen. Vid seger krymper CSU avståndet upp till serieledande CFR Cluj från tio till sju poäng. CSU är ett av ligans bästa bortalag och har vunnit två av sina senaste tre bortamatcher i Liga 1.

Concordia Chiajna går trögt och ligger näst sist i Liga 1. En seger på sina senaste sju ligamatcher talar sitt tydliga språk. Man är inget vidare hemmalag heller och har sex raka hemmamatcher utan seger. Nämnvärt är också att Concordia har ruskigt stora problem med målskyttet och har endast gjort ett mål framåt på de senaste sex ligamatcherna.

Dagens Dubbel: Feyenoord vinner mot VVV och CSU Craiova vinner mot Concordia

Odds: 2.14 hos Unibet

Spelstopp: 19:00