Dagens dubbel 11/12 - Inter avslutar med en seger mot avsågade PSV? |

 Speltips och rekar

Dagens dubbel 11/12 – Inter avslutar med en seger mot avsågade PSV?

Dagens dubbel 11/12 – Inter avslutar med en seger mot avsågade PSV?

Dagens dubbel är ett sätt för dig att dubbla insatsen på en säker lapp. Detta är perfekt för dig som vill hitta ett säkert spel med bra odds.

Idag innehåller dubbeln Inter som tar emot PSV i jakten på åttondelsfinal i Champions League samt Liverpool mot Napoli som möts i en riktig ödesmatch som förväntas bli en målrik historia.

Inter vinner hemma på Giuseppe Meazza?

Inter står inför den sista gruppspelsomgången på sju poäng. Tottenham står även de på sju poäng men ligger före Inter i gruppen på inbördes möten. För att Inter ska gå vidare från gruppen krävs det att man tar fler poäng mot PSV ikväll än vad Tottenham gör borta mot Barcelona. Inter har därför inte avancemanget i egna händer, det enda man kan göra är att vinna hemma mot PSV och sedan hoppas på att Tottenham inte vinner borta mot Barcelona.

Inter förlorade senast i Champions League med 1-0 borta mot Tottenham efter att Christian Eriksen gjort matchens enda mål i den 80:e minuten. Inter är inne i en tung period och har endast en poäng på sina senaste tre matcher. Det ska dock tilläggas att samtliga av dessa tre varit bortamatcher samt att man mött Tottenham, Roma och Juventus. På hemmaplan har man fortsatt ett riktigt bra facit denna säsongen med sex segrar och en oavgjord på sina senaste sju matcher i Champions League och Serie A.

PSV kan inte längre gå vidare från gruppen i Champions League då man endast spelat in en poäng så här långt. PSV går fortsatt starkt i Eredivisie och vann senast med hela 6-0 hemma mot Excelsior. Det är dock stor skillnad på Champions League och Eredivise så segern mot Excelsior är inget som förändrar något inför matchen borta mot Inter. PSV kommer till matchen utan motivation och har inget att spela för och möter ett Inter som har Champions League säsongen att spela för.

Målrikt på Anfield när grupp C avgörs?

Liverpool tar emot Napoli i en match som avgör grupp C. Napoli leder just nu grupp C och står på nio inspelade poäng, på andra plats finner vi PSG på åtta poäng och sedan Liverpool på tredje plats med sex poäng. Förutsättningar för att Liverpool ska gå vidare är: Om man håller nollan räcker det att bara vinna matchen, det vill säga att 1-0 räcker. Om Napoli gör mål måste Liverpool vinna med minst två mål. Om PSG förlorar borta mot Röda Stjärnan så behöver Liverpool bara vinna matchen för att gå vidare. Napoli behöver bara se till att inte förlora mot Liverpool för att säkra avancemang.

Liverpool förlorade senast i Champions League borta mot PSG men har sedan dess hittat formen och står på tre raka segrar. I Champions League har Liverpool två raka förluster. Liverpool leder Premier League efter 16 omgångar, ett poäng före de regerande mästarna Manchester City. Napoli är inne i en riktigt fin period och har imponerat under hösten. Man har just nu 12 raka matcher utan förlust i Serie A och Champions League. Napoli ligger tvåa i Serie A bakom Juventus som endast har ett poängtapp den här säsongen.

Liverpool måste framåt då de måste vinna matchen för att ha chans på avancemang. Om Liverpool gör 1-0 måste Napoli göra mål för att i sin tur säkra avancemang. Det kommer bli en fartfylld match ikväll med fantastisk anfallsfotboll. Mycket mål förväntas och det blir en kamp som inte slutar förrän domaren sätter pipan i mun för sista gången.

Dagens dubbel: Inter vinner hemma mot PSV och det blir över 2.5 mål mellan Liverpool och Napoli

Odds: 2.12 hos Unibet

Spelstopp: 21:00