9/11 Speltips Lille vs Strasbourg |

 Speltips och rekar

9/11 Speltips Lille vs Strasbourg

Speltips Lille vs Strasbourg

Idag finns det inte så många matcher. Det brukar vara så när det är Champions League veckorna. Men ett fint spel har jag hittat i Frankrike. Lille tar emot Strasbourg hemma. Lille har haft några tunga säsonger bakom sig så vi får se vad som händer idag.

Speltips:

Efter några tuffa år bakom sig så är Lille tillbaka, starkare än nånsin. De ligger på en tredje plats i Ligue 1 med hela 25 poäng. Idag tar de emot Strasbourg på Stade Pierre Mauroy där de är riktigt starka. 6 vinster i rad på hemma plan säger det mesta. Dagens speltips är vinst till Lille, och Bet on Aces erbjuder oss 1.81 i odds för det.

Lille:

Lille hade möte av PSG förra omgången. De spelade riktigt bra. De förlorade matchen, men att förlora med 2-1 på bortaplan mot PSG är riktigt bra. Spelet såg bra ut och de hade många fina chanser. Idag tar de emot Strasbourg hemma och denna säsong är de obesegrade på hemmaplan. 6 raka vinster! Trots att Strasbourg är ett bra lag så kommer de inte ha någon chans idag.

Strasbourg:

Strasbourg har också börjar säsongen bra och 17 poäng i ligan. Det ger dem en 7:de plats. Idag har de en riktigt svår uppgift där de möter Lille som är obesegrade på hemmaplan. Lille är det bättre laget och jag kan inte se hur de ska kunna rubba dem. Om vi kollar på bortastatistiken för Strasbourg så har de inte vunnit på sina 5 senaste bortamatcher. Om man vill chansa så är även Asian -1 ett bra spel, då jag tror att Lille kommer vinna med minst 2 måls marginal.

För och nackdelar:

 Lille har vunnit sex raka hemmamatcher.
 Strasbourg har inte vunnit på de 5 senaste bortamatcher.
 Lille är obesegrade på hemmaplan denna säsong.

 

Tips: Lille att vinna

Odds: 1.81 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 3/5