Speltips 8 Sep | Nations League - England vs Spanien

 Speltips och rekar

8/9 Speltips England vs Spanien

Speltips England vs Spanien

Idag har vi ett riktigt spännande möte där två giganter möts. England har haft det tufft ett tag med landslaget, men de överraskade alla  i VM, där de spelade riktigt bra och hela världen. Spanien åt andra sidan spelade inte lika bra. Dock så är Spanien ett riktigt bra lag, och de kommer dem visa idag.

Speltips

Båda lag spelar bra fotboll och har ett unikt spelstil. England är det lag som gjort mest mål i VM 2018. I Spanien hittar vi världsstjärnor som Alvaro Morata och Marco Asensio. England har gjort ett stort bedrift i VM, men Spanien är ett mycket bättre lag och de bör vinna dagens match utan några större bekymmer. 888sport erbjuder oss dela 2.95 i odds för det.

England

England har några riktigt bra spelare, bland annat Harry Kane som vann skytte ligan i VM med sina 6 mål, och den unga stjärnan Dele Alli. Det ser ut som om deras bekymmer med spelstrategi är över, och det de visade upp i VM var riktigt imponerande. Dock så kan det vara så att spelarna tagit sig vattnet över huvudet med Spanien, och de flesta har endast Premier League i sina tankar.

Spanien

Spanien, landet där fotboll kan liknas med en religion. Det Spanska landslaget har några av världens bästa spelare och det finns inget som inte ser de som ett stort hot. Till skillnad mot det engelska landslaget så spelar de flesta spelare i Spanien och antingen spelar ihop eller mot varandra nästan varje vecka. Efter VM fiaskot så vill de visa vart skåpet ska stå, och det är mycket prestige i dagens match för dem.

För och nackdelar:

Spanien är revanschsugna efter fiaskot i VM, och dagens match är deras chans att visa vad de går för

Spanien har många spelare som spelar med varandra till vardags och är vana vid varandras spelstilar

England kommer underskatta de efter VM, och det är tveksamt om de kommer klara va pressen

✘ Det finns många spelare i England som kommer få chansen idag att visa vad de går för, och om de lyckas så kommer de få en startplats i landslaget

 

Tips: Spanien vinner

Odds: 2.95 @888sport

Tid: 20:45

Units: 3/5

Sugen på mer speltips och rekar?