8/12 Speltips Speltips Dallas Mavericks vs Houston Rockets |

 Speltips och rekar

8/12 Speltips Speltips Dallas Mavericks vs Houston Rockets

Speltips Dallas Mavericks vs Houston Rockets

Idag har vi haft mycket fina matcher på schemat. Hoppas att ni har häng med i Facebookgruppen där vi har peppat varandra hela dagen och tipsat om matchen. För dagens tips har jag hittat en NBA match som börjar vid midnatt, och med tanke på att det är lördag så kan vi titta på den också! Det är en av mina favoritlag Dallas Mavericks som spelar igen. Vi har haft de som speltips innan och vunnit x units. Jag är ganska säker att vi kommer få se repris idag.

Speltips:

Houston Rockets hälsar på Dallas Mavericks. Spelbolaget tror på Houston Rockets. Hade det varit förra säsong så hade jag lagt 5 units på att Rockets vinner denna match. Men i år är de inte lika bra. Dallas åt andra sidan krossar allt i sin väg. De förlorade den senaste matchen dock, så jag antar att det är därför oddsen är så höga. Dagens speltips är Dallas Mavericks +5, och 888sport ger oss hela 1.74 i odds för det. Vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Dallas Mavericks:

Dallas är i bra form nu med 9 vinster på de 12 senaste matcher. De förlorade ganska otippat mot Pelicans med hela 132-106 på bortaplan i Onsdags. Så idag måste de lära sig av sina misstag i den matchen och ha en mycket bättre defensiv.

Houston Rockets:

Rockets kämpar med det offensiva denna säsong. De är på 21:a plats med 108.45 poäng per match. James Harden gör 29.8 poäng per match men där tar det slut. De måste börja spela som ett lag om de ska ha någon chans att vinna idag, och jag kan inte se hur de ska lösa det.

För och nackdelar:

 Dallas är bra på hemmaplan.
 Rockets är i en kris och jag tror inte de kommer komma ur den denna säsong.
 Dallas vann senaste mötet övertygande.

 

Tips: Dallas Mavericks +5

Odds: 1.74 @ 888sport

Tid: 00:00

Units: 4/5