8/11 Speltips Lazio vs Marseille |

 Speltips och rekar

8/11 Speltips Lazio vs Marseille

Speltips Lazio vs Marseille

Torsdag idag. Vi vet alla vad det betyder. Det är dags för Europa League. Idag har vi ett spännande match mellan där Lazio tar emot Marseille. Gästerna måste vinna idag om de ska ha någon chans att kvalificera sig vidare.

Speltips:

Marseille är uppbackade mot väggen idag. Dagens match är en de måste vinna om de ska gå vidare till nästa omgång. Förra mötet mot Lazio förlorade de hemma med 3-1. De har börjat säsongen riktigt dåligt även i Ligue 1. Senaste matchen mot Montepellier förlorade de med hela 3-0. Så dagens speltips är Lazio att vinna, och Bet on Aces ger oss hela 1.76 i odds för det. Vi kommer investera 3 units i dagens speltips.

Lazio:

Första mötet mot Marseille vann Lazio med 3-1 på bortaplan. Marseille hade bollinnehavet, men de gjorde absolut inget med det. Lazio spelade mycket bättre och de förtjänade vinsten.  Den senaste matchen de spelade var mot Spal och där vann de med hela 4-1. Idag kommer vi inte se Lucas Leiva och Milan Badelj på grund av en skada, men även utan de så bör de vinna lätt. 

Marseille:

Marseille är det enda laget från Frankrike som vunnit Champions League. Det var ganska länge sen dock. Denna säsong spelade de riktigt dåligt. Om vi kikar på gruppspelet så har de endast fått en poäng på 3 spelade matcher. Det fick de mot matchen där de mötte Apollo. En match de bör vinna med 2-3 mål för övrigt. Om de inte vinner idag så har de ingen chans att gå vidare ur gruppen. Det kommer sätta mycket press på de, och det finns stor risk att de gör mycket misstag.  Någon som Lazio kommer utnyttja med sina livsfarliga kontringar.

För och nackdelar:

 Lazio är ett starkt hemmalag.
✓ Marseille har inte börjat bra i år och de verkar redan ha gett upp drömmen om Europa League.
 Lazio har ett starkt offensivt lag.

 

Tips: Lazio att vinna

Odds: 1.76 @ Bet on Aces

Tid: 18:55

Units: 3/5