7/5 Liverpool - Barcelona |

 Speltips och rekar

7/5 Liverpool – Barcelona

Vilken jäkla flopp senast Sevilla var fruktansvärt dåliga där dom hade stor chans att dra förbi Getafe men men det började sämsta möjliga men jag ger inte upp idag är det rutur möte mellan Liverpool mot Barcelona hemma på Anfield och ett kanon spel som bara ska sitta och kommer vara mitt maxbet. Häng med.

Liverpool

Liverpool mötte Newcastle som senast i lördags där man fick se pool kämpa och fick med sig poängen till slut där matchen slutade 2-3 för Liverpool det var inte direkt walk in the park för laget tyckte att de var en jämn tillställning. Och här kommer man till spel Där pool lär vara sliten och möter världens bästa lag Barcelona som vann med 3-0 i första rundan. Och man kommer till spel utan Mohammed Salah som fick bäras ut på bår senaste mötet mot Newcastle och även Roberto Firmino är med på skadelistan för muskelskada med andra ord stort stort avbräck på offensiven för Liverpool del sen så har vi Adam Lallana Och Naby Keita. I mina ögon kan jag inte se ett trött körd Liverpool ska lösa en seger här mot ett utvilad lag där man kunde rotera fullt ut på spelarna mot celta de vigo och kommer till Anfield med en stark elva till denna matchen med 3 mål i försprång. Tror laget är ganska deppade i och med känslan att åka ur Champions League och möjligtvis förlorar titeln i Premier League.

Barcelona

Barcelona kommer till denna matchen helt utvilad som jag nämnde tidigare och har 3 mål ledning framför sig och möter ett slitet deppig lag som är drabbad med offensiva skador (salah och firmino ) Men för övrigt överlag så skapade faktist Liverpool massa lägen och var mkt på Barcas halva i första mötet på camp nou men kunde inte få med sig någon mål.. men idag tror jag vi får se en annan matchbild. Jag tycker oddset på Barcelona är ett bra värde här som kommer till Anfield som underdogs iofs så behöver Barca inte vinna matchen här där av favoritskap för pool. Som jag nämnde tidigare kan jag inte se pool vinna här pga offensiva avbräck och kan vara ganska sliten här efter mötet mot Newcastle och möter ett helt utvilad Barca elva så en rak 2:a på Barca till 2.65 kan absolut vara värd att spela

Men mitt spel blir hörnspel idag då jag tror att Barca kan kontra mot ett offensivt lag som pool. Över 3.5 hörnor för Barcelona blir tipset alltså 4 hörnor totalt bör dom göra.

Speltips

Ö3.5 hörnor  Barcelona  1.68  all in singel 5/5 units

Bolag : Unibet

Matchstart : 21:00

Stort Lycka Till