7/11 Speltips Juventus vs Manchester United |

 Speltips och rekar

7/11 Speltips Juventus vs Manchester United

Speltips Juventus vs Manchester United

10 vinster i rad! Förra månaden föll vi på den 11 matchen, så det är extremt viktigt att vi lyckas komma över 10 vinster idag, och då finns det endast en match att spela på. Och idag investerar vi 5 units då allt pekar mot en vinst.

Speltips:

Det kommer vara ett hett möte idag på Allianz Stadium när Juventus tar emot Manchester United. Allt pekar på en hemmavinst. Juventus är ett mycket starkare lag och sen Ronaldo anslöt sig till dem verkar de oslagbara. De vann det första mötet när Manchester United spelade hemma i en match som de total dominerade. Så dagens speltips är att Juventus ska vinna, och Bet on Aces ger oss hela 1.62 i odds för det. Idag kör vi en maxbet och investerar hela 5 units!

Juventus:

Juventus är redan klara för avancemang. De har 3 vinster på 3 matcher och dominerar gruppen. De har gjort hela 6 mål men det som är anmärkningsvärt är att de hållit nollan i samtliga. Sedan Ronaldo anslöt sig till Juventus så har de dominerat varje match de spelat. De är kandidater till finalspelet och det kommer de visa idag. De leder även Serie A så det är inget de behöver tänka på i denna match, utan kan ha full fokus.

Manchester United:

Manchester United har stora problem. Det börjar se lite ljusare ut för de i Premier League, men även där så vinner de alla matcher i slutsekunderna. Jose Mourinho är hårt pressad och han verkar inte komma överens med alla nyckelspelare. Romelu Lukaku drog på sig en skada mot Everton, och det verkar som om de kommer få klara sig utan honom idag.

För och nackdelar:

 Juventus har vunnit samtliga matcher i Champions League och hållit nollan.
✓ Juventus är ruggigt starka hemma.
 Manchester United har stora problem med sitt spel och ven ett flertal viktiga spelare som är tveksamma till start idag.

 

Tips: Juventus att vinna

Odds: 1.62 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 5/5