Speltips 7 Okt | Fotboll - Liverpool vs Manchester City

 Speltips och rekar

7/10 Speltips Liverpool vs Manchester City

Speltips Liverpool vs Manchester City 

Idag har vi en riktig stormatch. Det hetaste rivalmötet tar plats idag i Liverpool, och det är mycket balndade känslor. City har spelat riktigt bra, och det enda laget som kommer kunna hota dem om Premier League titeln verkar vara Liverpool.

Speltips:

Dagens möte är mellan två av de hetaste lagen i Premier League. Att tippa vem som vinner idag är otroligt svårt. City spelar riktigt bra , men de har inte vunnit på Anfield på 15 år! Förra säsongen så slutade möten mellan dessa två lag 5-0 och 4-3. Men tanke på dessa och hur offensiv farliga båda lagen är, så blir dagens speltips över 2.5 mål ger oss hela 1.68 i odds. Vi satsar 4 units på dagens spel.

Liverpool:

Liverpool har en livsfarlig offensiv med Salah, Mané och Firminho i toppen. De gjorde hela 84 mål förra säsongen i ligan, och de tog sig hela vägen till finalen i Champions League, där de förlorade mot Real Madrid, En av de större anledningarna till förlusten var alla misstag målvakten gjorde. I år har de förstärkt laget med Naby Keita, som var tveksam till dagens spel, men enligt press konferensen så ska han spela.

Manchester City:

Pep Guardiola ha gjort ett underbart jobb med Manchester City. Sen han tog över så är det ett helt annan inställning i laget och man kan verkligen se att de spelar som ett lag. De körde över alla i sin väg förra säsongen, med 106 mål gjorda, 100 poäng i ligan och över 12 slagna rekord. De har fortfarande problem att spela i Champions League men i ligan är de på första plats med 21:3 i målskillnad, och bakom de är Liverpool med 15:3. Dagens match kommer vara viktig och dagens poäng, trots att det är tidigt in i säsongen kan vara avgörande för vinnaren av Premier League.

För och nackdelar:

✓ Båda möte förra säsongen slutade över 4.5 mål
✓ Båda lag kommer gå fullt ut och ge allt för att vinna matchen
✓ Det har blivit minst 3 mål i de senaste 3 matcher hos båda lagen i ligan.

 

Tip: Över 2.5 mål

Odds: 1.68 @BetOnAces
Tid: 17:00
Units: 4/5