6/12 Speltips Houston Rockets vs Utah Jazz |

 Speltips och rekar

6/12 Speltips Houston Rockets vs Utah Jazz

Speltips Houston Rockets vs Utah Jazz

Idag är inte utbudet så stort på fotboll. Men om vi tar en titt på NBA så finns det några fina matcher. En som fångat mitt intresse är matchen där Rockets spelar mot Jazz. Rockets var en av de hetaste lagen förra säsongen, men nu går det inte lika bra för dem. Hur kommer de klara sig idag?

Speltips:

Rockets är verkligen årets besvikelse. James Harden vann allas hjärtan med sitt spel och gjorde att Rockets var en av de bättre lag att titta på förra säsongen. I år är det en annan historia dock. Visst de har haft lite skadeproblem, men det är ingen ursäkt för de att spela så dåligt som de gjort. Idag möter de Jazz på bortaplan, och Jazz kommer från en 30 poängs vinst mot Spurs! De satte hela 20 st 3 poängare, vilket är deras nya rekord. Jag ser verkligen inte hur Houston Rockets kan vinna idag, så dagens speltips är att Utah Jazz vinner, och 888sport ger oss hela 182 i odds. Vi satsar 3 units på dagens speltips.

Houston Rockets:

Rockets har börjat dåligt i år. Från att vara en av favoritlag förra säsongen så har de verkligen sänkt sitt spel. James Harden levererar fortfarande och har en medel på 30.6 poäng per game, vilket är riktigt bra. Men det räcker tyvärr inte, då det är dåligt på det defensiva.

Utah Jazz:

Jazz imponerande verkligen i den senaste matchen mot Spurs där de vann med hela 139 mot 105. Utah har en av de bästa defensiva spelet i ligan, deras motståndare gör en medel av 107.8 poäng per game. Så idag bör det vara en lätt vinst för de, och oddset är felsatta enligt mig. Det bör vara 1.65 på en hemmavinst.

För och nackdelar:

 Rockets spelar riktigt dåligt denna säsong.
 Jazz kommer från en vinst mot Spurs där de dominerade hela matchen.
 Oddset är alldeles för höga för en hemmavinst!

 

Tips: Utah Jazz att vinna

Odds: 1.78 @ 888sport

Tid: 04:30

Units: 3/5