6/11 Speltips Porto vs Lokomotiv Moscow |

 Speltips och rekar

6/11 Speltips Porto vs Lokomotiv Moscow

Speltips Porto vs Lokomotiv Moscow

Champions League är tillbaka! Nu är det börjar närma sig slutet i gruppspel så kommer de flesta börja spela strategiskt. Jag har hittat spännande odds i matchen där Porto mot Lokomotiv Moscow.

Speltips:

I den första mötet där Porto gästade Lokomotiv Moscow så vann bortalaget med 3-1. De är på god väg att vinna gruppen och vinner de idag så ha de säkrat kvalificering. Lokomotiv Moscow har förlorat samtliga matcher och det kommer inte ändras idag. Oddset för att hemmalaget ska vinna är alldeles för låga, men jag har hittat fina 1.80 odds på Porto -1.5 hos Bet on Aces. Vi investerar 3 units i dagens speltips.

Porto:

Porto spelat underbar fotboll för tillfället. De leder gruppen i Champions League och Primeira Liga, en högsta ligan i Portugal. I Primeira Liga är det ganska jämnt dock, och de har några tuffa matcher som kommer upp snart. Så jag är övertygad om att de kommer ge allt att vinna idag och säkra kvalificering för att kunna fokusera på ligan ett tag. I det första mötet, där de spelade på bortaplan hade de 61% bollinnehav och ägde spelet från den första sekunden. De spelar riktigt bra hemma så jag förväntar mig att de dominerar och vinner stort idag.

Lokomotiv Moscow:

Bortalaget i dagens match har stora problem i sitt spel.  De har endast gjort ett mål på 3 spelade matcher i Champions League.  De har förlorat alla matcher och är ganska uppgivna. Även den viktiga backen Kvirkvelia saknas idag, vilket gör att deras backlinje kommer ha stora problem.

För och nackdelar:

 Porto är ett starkt lag på hemmaplan.
Porto vill vinna dagens match för att säkra avancemang, och kunna fokusera på ligan.
 Lokomotiv Moscow har noll motivation och kommer ha stora problem ikväll.

 

Tips: Porto -1.5

Odds: 1.80 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 3/5