Speltips 6 Okt | Fotboll - Burnley vs Huddersfield 

 Speltips och rekar

6/10 Speltips Burnley vs Huddersfield 

Speltips Burnley vs Huddersfield 

Idag har jag hittat ett riktigt guldspel, om man kikar på oddset I alla fall. Burnley spelar allt bättre och bättre, och idag tar de emot ett Huddersfield som är I ett svacka, de har noll vinter på 7 omgångar.

Speltips:

Huddersfield är ett lag som inte är tillräckligt bra för Premier League. De har de visat både via sitt spel och genom 5 förluster och 2 oavgjort av de senaste 7 matcher I PL. De ligger på sista plats, och det måste ske nåt mirakel om de ska vara kvar I Premier League nästa säsong. Burnley har spelat bra mot det tuffa motståndet de haft, och de har med sig 2 vinster I rad. Så dagens speltips blir vinst till Burnley till hela 2.30 I odds hos Bet On Aces.

Burnley:

Burnley gjorde ett under förra säsongen då de överraskade alla och slutade på en sjunde plats. I år började de inte lika bra, och fick med sig 1 poäng på de 5 första matcher. Det var ganska tuffa matcher, och deras focus var mer på Europa League än på Premier League. Det var ganska tuffa och intensiva matcher att spela båda turneringar vilket tog slut på spelarna. Nu när de är ute ur Europa League så kan de fokusera på Premier League och det har de visat med två vinster i rad, en med hela 4-0 mot Bournemouth.

Huddersfield:

Huddersfield kommer med all sannolikhet spela i Championship nästa år. Att man inte lyckas plocka poäng mot Crystal Palace säger allt om deras prestation i år. Förra året lyckades de stanna kvar i den högsta ligan med 4 poängs marginal, men i år kommer de gå det tufft.

Fördelar:

✓ Burnley har 2 vinster i rad och ful focus på dagens match.
✓ Huddersfield har 3 förluster och en oavgjord på bortaplan denna säsong.
✓ Burnley är ett mycket bättre lag.

 

Tips: Burnley att vinna

Odds: 2.30 @ Bet On Aces
Tid: 16:00
Units: 3/5