5/12 Speltips Manchester United vs Arsenal |

 Speltips och rekar

5/12 Speltips Manchester United vs Arsenal

Speltips Manchester United vs Arsenal

Gårdagens NBA tips gick som väntat. Idag har vi fullspäckat schema i Premier League. Jag har valt ut toppmötet mellan Manchester United och Arsenal som dagens speltips.

Speltips:

Arsenal har historiskt sett alltid haft det svårt mot United. Nu är det dock omvända roller då Arsenal är riktigt heta medans United är i en kris. Dock så är ett derby alltid tufft, och allt kan hända. Så dagens speltips blir x2, det vill säga att Arsenal vinner eller spelar oavgjord. 888sport ge oss hela 1.62 i odds. Vi kommer investera 4 units i dagens speltips!

Manchester United:

Manchester United är i en riktig svacka. Och inte nog med det, idag har de över 12 spelare som är osäkra inför kvällens möte! Över hälften av de är försvarsspelare. Mourinho har ett riktigt svår uppgift idag. Han försökte experimentera lite med backlinjen i den senaste matchen och det gick inget vidare. Så jag vet faktiskt inte hur han ska lösa det idag, och jag tror det är minimal chans att de vinner idag!

Arsenal:

Det fanns många frågetecken när Arséne Wenger lämnade klubben efter 22 år! Unai Emery gjorde dock ett riktigt bra jobb på den senaste tiden. Den senaste förlusten kom mot Chelsea den 18:de augusti. Efter det har de vunnit 15 matcher och spelat oavgjord i 4. De imponerande stort i den senaste matchen mot Spurs där de vände två gånger och vann till slut med 4-2.

För och nackdelar:

 Manchester United har många spelare tveksamma till start.
 Arsenal har 19 raka matcher utan förlust.
 Arsenal kommer efter en vinst mot Spurs med hela 4-2 till denna match!

 

Tips: Arsenal att vinna eller oavgjord

Odds: 1.62 @ 888sport

Tid: 21:00

Units: 4/5