5/11 Speltips Huddersfield vs Fulham |

 Speltips och rekar

5/11 Speltips Huddersfield vs Fulham

Speltips Huddersfield vs Fulham

Idag ska vi kika på matchen mellan Huddersfield och Fulham. Två bottenlag ska göra upp där båda är i behov av poäng. Som deo ser ut just nu så kommer de båda få kämpa oerhört mycket om de vill vara kvar i Premier League nästa säsong.

Speltips:

Huddersfield och Fulham kommer bli en spännande match. Om vi kikar på båda lagen så har de inte gjort bra ifrån sig, men idag kommer motivationen att avgöra. De båda behöver poäng desperat och det laget som tar 3 poäng idag kommer hamna ovanför strecket för nedflyttning. Så jag tror det kommer bli en spännande match med mycket action, dock så tror jag inte att vi kommer få se många mål. Om något av lagen gör mål så kommer de försöka stänga spelet på en gång. 0-1 eller 1-1 tippar jag som slutresultat. Dagens speltips är under 2.5 mål, och Bet on Aces erbjuder oss 1.81 i odds för det.

Huddersfield :

Ganska otippat, men Huddersfield har ännu inte lyckats göra mål på hemmaplan. De har mött 3 topplag, men mot lag som Crystal Palace och Cardiff så måste de göra mål. De är även riktigt dåliga offensivt, ingen av de 4 mål de har gjort denna säsong har kommit från en anfallare. 3 har backlinjen gjort, och den fjärde kom från en defensiv mittfältare.

Fulham:

Fulham är ett spännande lag att titta på. Med värvningar som Andre Schurrle och Alexander Mitrovic så känns det som om de borde spela mycket bättre än vad de gör. Och visst, man ser kämparglöden i varje match, men de lyckas ej få bollen i mål.

För och nackdelar:

 4 av 5 Huddersfield senaste hemmamatcher har slutat under 2.5 mål.
Huddersfield har inte lyckats göra mål på någon av sina hemmamatcher i år.
 Fulham har stoa problem i anfallet med att göra mål.

 

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.81 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 2/5