4/6 NHL game 4 St.Louis Blues - Boston Bruins |

 Speltips och rekar

4/6 NHL game 4 St.Louis Blues – Boston Bruins

Dags för game 4 inför stanley cup slutspel mellan St. Louis Blues – Boston Bruins.

Blues blev totalt överkörda senaste matchen som slutade 2-7 till Boston och det står nu 2-1 till boston i match serien. Här måste Blues går för vinst om dom skall ha någon chans att förbättra sina chanser att vinna sin första stanley cup någonsin. Men jag räknar inte ut Boston här heller dom kan lika väl avgöra matchen svårt val. Men det kommer vara en riktig spännande match i natt mellan lagen.

Boston

Bruins snittar 3.5 mål per spel och gör mål  på 35.9% av sina power play chanser Patrice Bergeron leder med 9 mål för Boston och Krug har 14 assister och Pastrnak som skjuter flest skott på mål med 65 skott. Defensivt så tillåter Bruins 3 mål eller färre. Målvakten Tukka Rask har släppt 69 mål på 635 skott och Boston dödar 86.9 % av motståndarnas power play.

Blues

Som sagt blues måste vinna här om dom ska ha någon chans att vinna stanley cup för första gången i historien.

Laget snittar 2.9 mål per spel och gör mål på 18.1% i sina power play chanser. Schwartz har en mål ledning på 12 mål, O’Reilly med 13 assist och Tarasenko med sina 76 skott på mål. Defensivt tillåter blues 2.7 mål per spel och dödar 72.7% av motståndarnas power play. Målvakten Bennington har släppt 56 mål på 616 skott. Och i snitt så släpper laget 3 eller färre mål i sina 13 av 19 senaste matcher.

Jag kommer ej att spela på någon av lagen i natt men där emot kommer jag spela på att båda lagen gör minst 2 mål till oddset 1.74 på ordinarie tid. En måste match för blues här och man lär försöka försvara mer och ett guldläge för Boston om dom vinner.

Speltips: Båda lagen gör minst 2 mål (ordinarie tid)

Odds: 1.74

Bolag: Unibet

3/5 units

Start: kl 02:00 i natt

Stort Lycka till